Το 8 Mile θα γίνει σειρά! - Θα παίξει ο Eminem;

Θα έρθει στη μικρή οθόνη από τον 50 Cent
08 Ιανουαρίου 2023 22:04
Το 8 Mile θα γίνει σειρά! - Θα παίξει ο Eminem;

Το 8 Mile του 2002 με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Eminem πρόκειται να γίνει τηλεοπτική σειρά. Αυτά τα νέα έφερε στη δημοσιότητα ο γνωστός ράπερ, 50 Cent, ο οποίος λέει ότι έχει στα σκαριά το σόου και έχει την ευλογία του “Marshall Bruce Mathers. 

Όπως μεταφέρει το Collider, ο 50 Cent βρέθηκε καλεσμένος στο Big Boy TV και επιβεβαίωσε ότι ήταν δική του ιδέα να κάνει το 8 Mile σειρά και δε χρειάστηκε να πείσει τον Eminem, καθώς και εκείνος “ψήθηκε” αμέσως. Προς το παρόν υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες , αλλά σύμφωνα με την περιγραφή του ράπερ, η σειρά θα είναι “μεγάλη” και όχι ένα μικρό project για τη ζωή του σταρ της ραπ. 

Ο 50 Cent δήλωσε ότι θα είναι μια πιο μοντέρνα βερσιόν και λιγάκι διαφορετική από την θρυλική ταινία και θα δώσει περισσότερο φως στη ζωή του Eminem. 

Θέλω να σας δείξω περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή του. Είπε μεταξύ άλλων ο 50 Cent. 

Έτσι, θα πρέπει να περιμένετε πολλές πληροφορίες που ίσως δεν ξέρετε για τον αγαπημένο ραπερ, του οποίου η ζωή ήταν δύσκολη στις αρχές της καριέρας του. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε εάν ο Eminem θα παίξει στη σειρά ή αν θα βρίσκεται μόνο στην παραγωγή. Επίσης, δεν ξέρουμε ούτε καν ποιος μπορεί να είναι ο σκηνοθέτης ή ο σεναριογράφος. 

Για την ιστορία, η πλοκή του 8 Mile αναφέρει τα εξής: 

To 1995 στο Ντιτρόιτ, ένας ταλαντούχος ράπερ παλεύει να αποδείξει την αξία του στην τοπική σκηνή της χιπ χοπ. Αναγνωρισμένο δράμα από τη ζωή του πρωταγωνιστή, Eminem. 

Σκηνοθέτης του φιλμ ήταν ο Curtis Hanson και το σενάριο είχε επιμεληθεί ο Scott Silver. Πλάι στον Eminem έπαιζαν και οι Kim Basinger, Brittany Murphy, Mekhi Phifer και άλλοι. 

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Eminem είχε κερδίσει και Όσκαρ τότε με το Lose Yourself από το soundtrack της ταινίας.

Βρείτε τη συνέντευξη του 50 Cent παρακάτω.

Tags: