Ginny & Georgia: Η 2η σεζόν είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Και αποτελείται από δέκα νέα επεισόδια
05 Ιανουαρίου 2023 12:30
Ginny & Georgia: Η 2η σεζόν είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Η 2η σεζόν του Ginny & Georgia (Τζίνι και Τζόρτζια) μόλις έφτασε στο ελληνικό Netflix και υπόσχεται να σας συνεχίσει την ιστορία των Brianne Howey και Antonia Gentry όπως ακριβώς πρέπει. 

Και τα δέκα επεισόδια του νέου κύκλου είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή για ροή και οι πρώτες πληροφορίες της υπηρεσίας λένε τα εξής: “Η σεζόν 2 του "Τζίνι και Τζόρτζια" καταφθάνει. Ας θυμηθούμε, λοιπόν, τι συνέβη στο Γουέλσμπερι με την Τζίνι, την Τζόρτζια, τις ΜΑΝΤΖ, τον Μάρκους, τον δήμαρχο Πολ, τον Όστιν και τον Τζο στην τελευταία σεζόν”. 

Η σύνοψη της 2ης σεζόν αναφέρει τα εξής: 

Νέες σχέσεις και προκλήσεις περιμένουν την Τζόρτζια και την Τζίνι καθώς η ζωή τους κυλά ήρεμα στο Γουέλσμπερι, μέχρι που τα μυστικά του παρελθόντος απειλούν τα πάντα. 

Στην 1η σεζόν είδαμε: “Προσδοκώντας σε μια νέα αρχή, η έφηβη Ginny και η μητέρα της, Georgia, μετακομίζουν σε μια νέα πόλη. Όμως, το μυστικό παρελθόν θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των δύο. Θα δούμε, λοιπόν, μια παράξενη σχέση μητέρας και κόρης που έχει περάσει από σαράντα κύματα στο παρελθόν και προσπαθούν να φτιάξουν για άλλη μια φορά τις ζωές τους.” 

Εκτός από τις Howey και Gentry στο σόου θα δείτε και τους Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack, Katie Douglas, Chelsea Clark και Mason Temple. Αξίζει να αναφερθεί πως δημιουργός του σόου είναι η Sarah Lampert, η οποία γράφει κιόλας τη σειρά μαζί με τους Mike Gauyo, Debra J. Fisher και Briana Belser. 

Αν θέλετε να θυμηθείτε όλα αυτά που έγιναν στην 1η σεζόν, τότε το παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσει. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.