The Deep: Το horror βιβλίο που εκθείαζε ο Stephen King γίνεται σειρά από την Amazon

Το βιβλίο του Nick Cutter θα ζωντανέψει στη μικρή οθόνη
20 Δεκεμβρίου 2022 15:24
The Deep: Το horror βιβλίο που εκθείαζε ο Stephen King γίνεται σειρά από την Amazon

Το γνωστό βιβλίο του Nick Cutter, το The Deep, πρόκειται να γίνει τηλεοπτική σειρά από την Amazon, θέλοντας έτσι να εμπλουτίσει τη ψηφιακή συλλογή του Prime Video. Το μυθιστόρημα το οποίο έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια από τον μετρ του είδους, Stephen King, θα έρθει από τον σεναριογράφο του Servant, C. Henry Chaisson.

O Chaisson θα γράψει το σενάριο όπως μεταφέρει το Deadline, ενώ στην παραγωγή θα βρίσκεται ο Carlton Cuse και οι Henrik Bastin και Melissa Aouate. Το βιβλίο αυτό είχε κυκλοφορήσει το 2015 και μόλις το διάβασε ο King είχε δηλώσει ότι «τα έκανε πάνω του» με το πόσο τρομακτικό είναι, ενώ δήλωσε επίσης ότι είναι ένα old school αγνό horror.

Το The Deep διαδραματίζεται στο μέλλον και επικεντρώνεται σε έναν σταθμό που διεξάγει έρευνες στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου μια θαυματουργή ανακάλυψη σηματοδοτεί μια νέα ελπίδα για την ανθρωπότητα. Ωστόσο, αποκαλύπτονται κάποια μυστικά που έχουν καταστροφικές συνέπειες για τον κόσμο.

Το project βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο αυτή τη στιγμή και αυτό σημαίνει ότι δε γνωρίζουμε ποιος θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, αλλά ούτε ποιος θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του cast. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.