Wednesday: Η Jenna Ortega αποκαλύπτει πώς χορογράφησε τον viral χορό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρνήθηκε μάλιστα να δουλέψει με χορογράφο
18 Δεκεμβρίου 2022 11:44
Wednesday: Η Jenna Ortega αποκαλύπτει πώς χορογράφησε τον viral χορό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Jenna Ortega είναι από τα πιο hot και ανερχόμενα ονόματα του Χόλυγουντ αυτή τη στιγμή καθώς έκλεψε τις εντυπώσεις με το ρόλο της στη σειρά Wednesday του Netflix, υποδυόμενη την κόρη της Οικογένειας Άνταμς. Το Wednesday του Tim Burton είναι από τις πιο viral σειρές τελευταία στα social media, τόσο που ξεπέρασε μέχρι και το Dahmer

Κυρίως όμως έγινε viral για τον επικό χορό της Wednesday στο 4ο επεισόδιο, όπου λικνίζεται με το γκόθικ και απαθές στιλ της, με το κομμάτι "Goo Goo Muck" των Cramps. 

Η 20χρονη σταρ βρέθηκε στην εκπομπή The Tonight Show του Jimmy Fallon όπου αποκάλυψε μερικές πιπεράτες πληροφορίες γύρω από το πώς προέκυψε αυτή η σκηνή αποκαλύπτοντας ότι αρνήθηκε να φέρει χορογράφο. Ήθελε να αποδείξει ότι το έχει με τις χορευτικές τις κινήσεις, μόνο που σκέφτηκε όλη τη χορογραφία και την έβγαλε μέσα σε δύο μέρες!

"Ο σκηνοθέτης, ο Tim Burton ήρθε στο τροχόσπιτό μου μόλις δυο μέρες πριν γυρίσουμε τη σκηνή και μου λέει 'Τζένα ξέρω ότι είπες πως θες να τη χορογραφήσεις η ίδια σου. Ξέρω ότι το έχεις, το δουλεύεις, δεν ανησυχώ καν. Σε εμπιστεύομαι.' Και του λέω 'Ω ναι, ξέρεις όλα πάνε καλά" είπε η Ortega παραδεχομένη ότι μέχρι τότε έσπαγε το κεφάλι της να βρει τη χορογραφία της. "Δεν το είχα προβάρει κάν μέχρι τότε. Έκανα μαθήματα τσέλο και ξιφασκίας εκείνη την εβδομάδα. Απλώς δεν είχα το χρόνο. Ω θεέ μου χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Είχα νιώσει τόσο χαζή."

Ωστόσο, ανασκουμπώθηκε, πήγε μελέτησε και είδε διάφορα πράγματα για να εμπνευστεί έναν χορό, που τελικά έγινε η πιο viral σκηνή του Wednesday: 

Δεν είμαι χορεύτρια. Δεν τα κάνω αυτό και δεν έχω καμία εμπειρία. Δεν κοιμήθηκα δύο μέρες. Έβλεπα βίντεο των Siouxsie and the Banshees, Denis Lavant στο Beau Travail. Βρήκα πλάνα αρχείου από goth παιδιά που χόρευαν σε κλαμπ στα '80s. Είδα τη Lene Lovich, τη Nina Hagen... και τότε σκέφτηκα 'ΟΚ, πάμε και βλέπουμε τι θα γίνει". 

Δείτε τη viral σκηνή με το χορό της Wednesday: 

Είπε επίσης ότι τίμησε μια εκ των προκατόχων του ρόλου: "Απέδωσα φόρο τιμής στην Lisa Loring, την πρώτη Wednesday Addams. Έκανα μια χορευτική κίνηση που κάνει και φυσικά το έκοψαν στο μοντάζ όταν το έκανα, αλλά ξέρω ότι είναι εκεί! Το ξέρω!". 

Αποκάλυψε επίσης ότι το Netflix την είχε προειδοποιήσει ότι θα γινόταν viral αυτός ο χορός αλλά δεν τους πίστεψε. Τελικά είναι από τα πιο viral βίντεο στο TikTok με χιλιάδες κόσμου να αναπαριστά τον χορό της, μέχρι και η Lady Gaga. 

Μάλιστα την ημέρα που γύριζε τη σκηνή είπε σε παλιότερη συνέντευξή της στο ΝΜΕ ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και έπρεπε να απομακρυνθεί από το πλατό. 'Ένιωσα ότι με χτύπησε αμάξι και ένα μικρό γκόμπλιν έξυνε το λαιμό μου. Μου έδιναν φάρμακα ενδιάμεσα από τις λήψεις επειδή περιμέναμε το αποτέλεσμα του τεστ" είπε η Ορτέγκα. 

Wednesday: Πολύ ευχάριστα νέα για τη 2η σεζόν

Λίγα λόγια για το Wednesday

H σειρά που επιμελείται σκηνοθετικά ο Tim Burton, μετράει ήδη από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πάνω από 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολής. Βρίσκεται σε πάνω από 80 χώρες στη Νο.1 θέση του Top 10 του Netflix και στην Ελλάδα, σπάζοντας το ρεκόρ της πρώτης εβδομάδας που κατείχε το Stranger Things 4.

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan GalpinJoy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Wednesday: Μόλις έσπασε νέο τεράστιο ρεκόρ - Ασταμάτητη η σειρά του Netflix

Η σύνοψη της σειράς:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Η τεράστια επιτυχία που διανύει η σειρά του Netflix δεν έχει σταματημό, αφού πρόσφατα μάθαμε ότι ξεπέρασε μέχρι και το Dahmer, μιας και ξεπέρασε τις 1 δισεκατομμύριο ώρες θεάσεις σε λίγες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι είναι και επίσημα η 2η πιο επιτυχημένη -αγγλόφωνη- σειρά του Netflix και βρίσκεται κάτω από το Stranger Things 4.