Bob Odenkirk και Rhea Seehorn θα βρεθούν και πάλι στην ίδια οθόνη

Μέσα από ένα νέο project που ετοιμάζεται
13 Δεκεμβρίου 2022 15:25
Bob Odenkirk και Rhea Seehorn θα βρεθούν και πάλι στην ίδια οθόνη

Ετοιμαστείτε γιατί όπως φαίνεται ο Bob Odenkirk και η Rhea Seehorn, από το Better Call Saul, θα βρεθούν και πάλι στην ίδια οθόνη. Και αυτό γιατί μόλις έγινε γνωστό ότι οι δυο τους ετοιμάζουν ένα project, μαζί με άλλα μέλη από την οικογένεια του “BCS”.

Συγκεκριμένα, η Seehorn μίλησε για τα επόμενά της project στο Consequence και δήλωσε ότι εκτός από το δραματικό project με τον Vince Gilligan για το Apple TV+, ετοιμάζει και ένα ακόμη με πολλά μέλη του Better Call Saul.

Δήλωσε, λοιπόν, ότι θα βρεθεί ξανά στην ίδια οθόνη με τον Odenkirk, αν και δεν μοιράστηκε πολλές πληροφορίες, δηλαδή αν πρόκειται για κάποια ταινία ή για κάποια άλλη σειρά.

Οι δηλώσεις της ήταν οι εξής:

Αυτό τον καιρό προσπαθώ να δουλέψω ξανά με ανθρώπους από την οικογένεια του Better Call Saul, ιδιαίτερα με τους παραγωγούς. Προσπαθώ να κάνω κάτι με τον Peter Gould (συν δημιουργό του BCS), καθώς και με τον Bob Odenkirk. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα και σχεδιάζουμε να τα κάνουμε μαζί. Επιπροσθέτως, έχουμε κάποιες ιδέες με τον Patrick Fabian και την παραγωγό Melissa Bernstein. Βασικά προσπαθώ να μη φύγω ποτέ από αυτή την οικογένεια.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι έχει στο μυαλό της η Seehorn, αλλά τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι είναι πολύ απασχολημένη. Εκτός από τη νέα σειρά του Gilligan για την Apple, ετοιμάζει μία ταινία ονόματι Linoleum, ενώ παράλληλα δουλεύει και στη 2η σεζόν του Cooper's Bar.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.