Το Wednesday του Netflix πλησιάζει την επιτυχία του Dahmer

Σημείωσε τεράστια επιτυχία μέσα σε λίγες μέρες
07 Δεκεμβρίου 2022 15:49
Το Wednesday του Netflix πλησιάζει την επιτυχία του Dahmer

Το Netflix μόλις αποκάλυψε ότι το Wednesday, το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες, είναι πλέον η 3η πιο δημοφιλή αγγλόφωνη σειρά του. Η τηλεοπτική σειρά του Tim Burton έγινε γρήγορα viral και ξεπέρασε πλέον το εντυπωσιακό νούμερο των 752 εκατομμύρια ωρών θέασης.  

Το Wednesday με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega βρίσκεται στην κορυφή των charts από την ημέρα της πρεμιέρας του και πλέον έχει ξεπεράσει τις 2 σεζόν του Bridgerton, την 3η σεζόν του Stranger Things, την 5η σεζόν του Lucifer, την 1η σεζόν του The Witcher, καθώς και τα Inventing Anna: Limited Series και Reasons Why: Season 2.

Ωστόσο, το σόου δεν κατάφερε -τουλάχιστον ακόμα- να περάσει σε τηλεθέαση το επίσης πολύ επιτυχημένο DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η 4η σεζόν του Stranger Things παραμένει η νούμερο 1 αγγλόφωνη σειρά της υπηρεσίας με 1,352,090,000.

Δείτε την επίσημη εικόνα παρακάτω:

Λίγα λόγια για το Wednesday

H σειρά που επιμελείται σκηνοθετικά ο Tim Burton, μετράει ήδη από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πάνω από 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολής. Βρίσκεται σε πάνω από 80 χώρες στη Νο.1 θέση του Top 10 του Netflix και στην Ελλάδα, σπάζοντας το ρεκόρ της πρώτης εβδομάδας που κατείχε το Stranger Things 4.

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Netflix: Όλοι βλέπουν το Wednesday - Η σειρά που ξεπέρασε το Stranger Things 4

Η σύνοψη της σειράς:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton.

Το Wednesday προβάλλεται ήδη μέσω του Netflix.