One Piece σειρά Netflix: Cast, πλοκή και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ίσως έρθει στις οθόνες σας μέσα στο 2023
14 Νοεμβρίου 2022 13:15
One Piece σειρά Netflix: Cast, πλοκή και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Netflix ετοιμάζει πυρετωδώς την live-action σειρά του θρυλικού manga/anime, One Piece και σε αυτό το άρθρο θα μάθετε όλα αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Από το μεγάλο του cast, την πρώτη ματιά στο εμβληματικό πλοίο των πειρατών μέχρι και τους τίτλους από όλα τα επεισόδια.

Η πλοκή της σειράς με όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα:

Η 1η σεζόν θα καλύψει το East Blue Arc του manga. Έτσι, πρόκειται να επικεντρωθεί στον Monkey D. Luffy, ο οποίος θα ξεκινήσει ένα τεράστιο ταξίδι ως πειρατής. Κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε να τρώει και το “devil fruit” που του έδωσε την εμβληματική ικανότητά του που του επιτρέπει να είναι το «παιδί λάστιχο».

Εμπνευσμένος από τον παιδικό του ήρωα, τον Shanks, με το κεφάλι ψηλά και ένα μεγάλο όνειρο, ο Luffy θα ξεκινήσει να το ταξίδι του για να γίνει ο «Βασιλιάς των Πειρατών» ανακαλύπτοντας τον μυστικό θησαυρό του θρυλικού πειρατή Gol D. Roger.

Μια πρώτη ματιά στο πλοίο της σειράς

Το τεράστιο cast της live-action σειράς του One Piece

Iñaki Godoy ως Monkey D. Luffy, Mackenyu Arata ως Roronoa Zoro, Emily Rudd ως Nami, Jacob Romero Gibson ως Usopp, Taz Skylar ως Sanji, Peter Gadiot ως Shanks, Morgan Davies ως Koby, Ilia Isorelýs Paulino ως Alvida, Aidan Scott ως Helmeppo, Langley Kirkwood ως Captain Morgan, Jeff Ward ως Buggy, Celeste Loots ως Kaya, Alexander Maniatis ως Klahadore, Craig Fairbrass ως Chef Zeff, Steven Ward ως Dracule Mihawk, McKinley Belcher III ως Arlong, Chioma Umeala ως Nojiko, Vincent Regan ως Garp, Bianca Oosthuizen ως Sham, Chanté Grainger ως Banchina και Grant Ross ως Genzo.

Πόσα επεισόδια θα έχει η σειρά;

Το Netflix έχει αποκαλύψει ότι η 1η σεζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια. Μάλιστα, γνωρίζουμε ήδη τους τίτλους: Επεισόδιο 1: "Romance Dawn", Επεισόδιο 2: "An old friend of mine", Επεισόδιο 3: "Captain of 8,000 men", Επεισόδιο 4: "Cooks of the sea", Επεισόδιο 5: "A frog in the well", Επεισόδιο 6: "Arms and sharks", Επεισόδιο 7: "Tangerine grove", Επεισόδιο 8: "The Maw of the Shark", Επεισόδιο 9: "The end and the beginning" και Επεισόδιο 10: "Grand Line".

Πότε θα παίξει η σειρά στο Netflix;

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Και αυτό διότι τα γυρίσματα της σειράς ολοκληρώθηκαν τον Αύγουστο του 2022, με την παραγωγή να ανεβάζει κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Owens (@cinemattic1)