Galaxy S23 series: Επιβεβαιώθηκε το chipset που θα ενσωματώνει

Τέλος εποχής
05 Νοεμβρίου 2022 10:14
Galaxy S23 series: Επιβεβαιώθηκε το chipset που θα ενσωματώνει

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα σειρά Galaxy S23 την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και αυτή τη φορά, όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν το ίδιο chipset παγκοσμίως. Οι φήμες επιβεβαιώνονται λοιπόν και η εποχή που η Samsung κυκλοφορούσε τις ναυαρχίδες της με Exynos επεξεργαστή σε ορισμένες χώρες και Snapdragon σε άλλες, φτάνει στο τέλος της.

Κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του τέταρτου τριμήνου, η Qualcomm επιβεβαίωσε και επίσημα πως τα Galaxy S23 θα διαθέτουν μόνο Snapdragon επεξεργαστή.

Όσον αφορά το τρίμηνο του Μαρτίου, το όφελος από την κυκλοφορία του νέου τηλεφώνου της Samsung θα έρθει στο δεύτερο μισό του τριμήνου. Το μερίδιό μας από 75% στο S22 θα γίνει ολοκληρωτικό στο S23. – Akash Palkhiwala, CFO της Qualcomm

Επιπλέον, ο CEO της Qualcomm, Cristiano Amon, επιβεβαίωσε μία πολυετή συνεργασία με τη Samsung, η οποία θα φέρει το Snapdragon chipset σε όλα τα premium Galaxy τηλέφωνα παγκοσμίως.

Στις συσκευές, μπήκαμε σε μία νέα πολυετή συνεργασία με τη Samsung, επεκτείνοντας τη χρήση της Snapdragon πλατφόρμας για τα μελλοντικά premium Samsung Galaxy προϊόντα παγκοσμίως.