iPhone: Αν δεν μπορείτε να μπείτε στο Mail σας, δεν είστε οι μόνοι

Υπάρχει σοβαρό θέμα εδώ και λίγες ώρες
02 Νοεμβρίου 2022 08:12
iPhone: Αν δεν μπορείτε να μπείτε στο Mail σας, δεν είστε οι μόνοι

Αν δεν μπορείτε αυτή τη στιγμή να μπείτε στο iCloud Mail σας από το iPhone ή από άλλη συσκευή της Apple δεν είστε μόνοι. Όπως έγινε γνωστό, εδώ και λίγες ώρες, η υπηρεσία αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και δεν αφήνει ορισμένους χρήστες να μπουν στην εφαρμογή και να στείλουν ή να διαβάσουν κάποιο email.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει επηρεάσει όλους τους χρήστες και αυτό το επιβεβαίωσε η ίδια η Apple μέσα από την επίσημη σελίδα της που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ. Τα προβλήματα φαίνεται πως εμφανίστηκαν τα μεσάνυχτα και ακόμα δεν έχουν επιλυθεί πλήρως, με το DownDetector, να έχει λάβει εκατοντάδες αναφορές για ζητήματα που αφορούν το iCloud, όπως ότι είναι αργό ή δεν ανοίγει καν.

Το ίδιο συμβαίνει και στο Twitter, μιας και πολλοί έσπευσαν να κάνουν τα παράπονά τους.

Οπότε, αν δεν μπορείτε ούτε και εσείς να μπείτε στο email σας από το iPhone, κάντε υπομονή έως ότου επιλυθεί το ζήτημα. Η Apple λέει ότι το εξετάζει εδώ και ώρες και σε πολλές περιοχές το πρόβλημα έχει σταματήσει να υφίσταται.

Και την περασμένη εβδομάδα, η Apple, επηρεάστηκε ξανά από ένα τέτοιο ζήτημα μιας και για πολλές ώρες, το iMessage και το FaceTime ήταν εκτός λειτουργίας.

Tags: