Κλείδωσε η ημερομηνία παρουσίασης των RDNA 3 καρτών γραφικών της AMD 

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της
21 Οκτωβρίου 2022 21:49
Κλείδωσε η ημερομηνία παρουσίασης των RDNA 3 καρτών γραφικών της AMD 

Με τις RTX 4000 κάρτες γραφικών της Nvidia να έχουν κάνει πλέον το ντεμπούτο τους στην αγορά, πολλοί PC hardware enthusiasts περιμένουν να δουν και τις RDNA 3 GPUs της AMD πριν αποφασίσουν για την επόμενη αναβάθμισή τους. Τώρα, η AMD αποκάλυψε επιτέλους τα πλάνα της και έτσι μάθαμε πως η αναμονή θα φτάσει σύντομα στο τέλος της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η AMD ανακοίνωσε και επίσημα το "together we advance_gaming", ένα ειδικό event για την παρουσίαση των ολοκαίνουργιων RX 7000 καρτών γραφικών της. Αυτό θα μεταδοθεί ζωντανά την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου στις 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) μέσα από το επίσημο κανάλι της AMD στο YouTube.

Η ανακοίνωση του event συνοδεύτηκε από ένα μικρό teaser βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε μέσα από το tweet που ακολουθεί παρακάτω.

Σε μερικά εικοσιτετράωρα, λοιπόν, θα ξέρουμε πόσο αποδοτική είναι εν τέλει η νέα αρχιτεκτονική της AMD, αφού η εταιρία έχει υποσχεθεί εξαιρετική απόδοση ανά watt.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι προς το τέλος του Σεπτεμβρίου, ένας υψηλόβαθμο στέλεχος της AMD είχε αναφέρει πως οι RDNA 3 GPUs θα κυκλοφορήσουν στις 3 Νοεμβρίου. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πράγματι οι νέες κάρτες γραφικών της AMD θα έρθουν στην αγορά την ίδια μέρα με την αρχική τους ανακοίνωση, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο το στέλεχος της εταιρίας να μιλούσε για το "together we advance_gaming" event και όχι για το launch στα καταστήματα, στη σχετική δημοσίευσή του.

Όπως και να ‘χει, οι απορίες θα λυθούν στις 3 Νοεμβρίου.