Ο Elon Musk θέλει να αποφασίσει το μέλλον της Ουκρανίας μέσω...Twitter

Και σε ρόλο διαπραγματευτή ο μεγιστάνας
05 Οκτωβρίου 2022 10:18
Ο Elon Musk θέλει να αποφασίσει το μέλλον της Ουκρανίας μέσω...Twitter

Ο Elon Musk αποφάσισε να ρωτήσει τους 107.7 εκατομμύρια ακολούθους του στο Twitter, ποιο πρέπει να είναι το μέλλον της Ουκρανίας. Τους κάλεσε λοιπόν να ψηφίσουν αν συμφωνούν με το γίνουν ξανά εκλογές υπό την επίβλεψη των Ηνωμένων Εθνών στις περιοχές που έχει καταλάβει η Ρωσία, η Κριμαία να παραμείνει ρωσική και η Ουκρανία να παραμείνει ουδέτερη.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, απάντησε μέσω Twitter με το δικό του poll, ρωτώντας τους χρήστες του αν συμπαθούσαν τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου όταν υποστήριζε ακόμα την Ουκρανία.

Ο Musk έσπευσε να τονίσει πως υποστηρίζει ακόμα την Ουκρανία, αλλά είναι πεπεισμένος πως μία κλιμάκωση του πολέμου θα προκαλέσει μεγάλο κακό στην ίδια την Ουκρανία και ίσως σε όλο τον κόσμο, ενώ σημείωσε πως “ένα πιθανό αλλά μάλλον μικρό ενδεχόμενο από αυτή τη σύγκρουση είναι ο πυρηνικός πόλεμος”.

To Κρεμλίνο καλωσόρισε τις προτάσεις του Musk.

Είναι πολύ θετικό πως κάποιος σαν τον Elon Musk ψάχνει για ειρηνικό τρόπο επίλυσης αυτής της κατάστασης. – Dmitry Peskov

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο, τα posts του Musk και του Zelensky έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 2.5 εκατομμύρια ψήφους το καθένα.