Αυτή θα είναι μάλλον η τιμή του Google Pixel 7 στην Ευρώπη (ΦΩΤΟ)

Έγινε leak από την Amazon
30 Σεπτεμβρίου 2022 16:49
Αυτή θα είναι μάλλον η τιμή του Google Pixel 7 στην Ευρώπη (ΦΩΤΟ)

Βρισκόμαστε σχεδόν μία εβδομάδα μακριά πριν από την επίσημη παρουσίαση του Google Pixel 7 και όπως φαίνεται, η ίδια η Amazon έκανε “leak” την τιμή του επερχόμενου τηλεφώνου.

Και αυτό γιατί διάφοροι χρήστες παρατήρησαν ότι η Amazon της Αμερικής, καθώς και σε άλλες χώρες, όπως η Ιταλία, ανέβασε το Google Pixel 7 των 128GB, μαζί με την τιμή του, πριν την ώρα του. Όπως φαίνεται, η νέα ναυαρχίδα της Google θα κοστίζει $599 για τις ΗΠΑ, ενώ στην Ευρώπη η τιμή του θα αγγίζει τα €649.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή είναι η 2η φορά που γίνονται leak οι τιμές των Google Pixel 7, καθώς πριν από λίγο καιρό είχαμε μάθει ότι -μάλλον- το Google Pixel 7 Pro θα κοστίζει €899 στην Ευρώπη.

Google Pixel 7 Pro: Αυτές είναι οι αντιδράσεις όσων το είδαν (ΒΙΝΤΕΟ)  

Προφανώς, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την Google καλύτερα να τα λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Η ανακοίνωση των Pixel 7 και Pixel 7 Pro μαζί με το νέο ρολόι και ακουστικά της εταιρίας, θα λάβουν χώρα στις 6 Οκτωβρίου. Η Google επιβεβαίωσε επίσης πως οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν την ημέρα του event, με φήμες να κάνουν λόγο για κυκλοφορία στις 13 Οκτωβρίου.

Tags: