Αυτή είναι μάλλον η τιμή του Google Pixel Watch στην Ευρώπη

Περίπου όσο ένα Apple Watch SE
30 Σεπτεμβρίου 2022 13:45
Αυτή είναι μάλλον η τιμή του Google Pixel Watch στην Ευρώπη

Βρισκόμαστε μερικές ημέρες μακριά πριν από την επίσημη παρουσίαση του Google Pixel Watch και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες, που αφορούν την τιμή του smartwatch της εταιρίας.

Όπως αναφέρει ο Roland Quandt, το πρώτο smartwatch της Google θα κοστίζει μάλλον £339 στην Αγγλία για το απλό μοντέλο, ενώ στην Ευρώπη η τιμή του θα ανέρχεται στα €379 και €419 για το LTE μοντέλο. Μιλάμε για μία τιμή που είναι σχεδόν ίδια με το Galaxy Watch 5 της Samsung, καθώς και του Apple Watch SE της Apple.

Ωστόσο, καλύτερα να λάβετε τις παραπάνω τιμές με κάθε επιφύλαξη, καθώς η Google θα ανακοινώσει τα πάντα μέσα από ένα ειδικό event που είναι προγραμματισμένο για τις 6 Οκτωβρίου.

Μεταξύ άλλων, η Google θα φέρει στο ρολόι της offline χάρτες για οδηγίες σε διάφορες κοντινές τοποθεσίες απευθείας από τον καρπό σας, καθώς και άλλες νέες λειτουργίες, όπως το Emergency SOS και το νέο Google Wallet, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί τις κάρτες σας για εύκολες πληρωμές.

Συγχρόνως, ο τεχνολογικός κολοσσός έχει ενσωματώσει και διάφορες λειτουργίες των Fitbit activity trackers (μια εταιρία που εξαγόρασε πριν καιρό). Έτσι, το Pixel Watch θα έχει πολύ πλούσια εργαλεία συλλογής και προβολής δεδομένων άθλησης και άλλων βιομετρικών στοιχείων, προσφέροντας για παράδειγμα σταθερή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού.

Το ρολόι θα αποκαλυφθεί στις 6 Οκτωβρίου.

Tags: