Η νέα Godlike μητρική της MSI για τους AMD Ryzen 7000 κοστίζει $1299!

Αποκαλύφθηκαν οι προτάσεις της εταιρίας για την AM5 πλατφόρμα
09 Σεπτεμβρίου 2022 14:13
Η νέα Godlike μητρική της MSI για τους AMD Ryzen 7000 κοστίζει $1299!

Με την κυκλοφορία των Ryzen 7000 επεξεργαστών της AMD να βρίσκεται προ των πυλών, η MSI αποκάλυψε τώρα με τη σειρά της τις πρώτες μητρικές που σκοπεύει να φέρει στην αγορά για την ολοκαίνουργια AM5 πλατφόρμα.

Πρόκειται για προϊόντα που απευθύνονται σε early adopters και hardware enthusiasts, με τις τιμές τους να διαμορφώνονται συνεπώς σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Συγκεκριμένα, έχουμε τρεις high-end προτάσεις με το X670E chipset και μια πιο προσιτή επιλογή με το X670 chipset.

Φυσικά, τα βλέμματα τραβά πάνω της η MEG X670E Godlike, η οποία κοστίζει $1299.99 (!) και έχει ό,τι θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Για παράδειγμα, η μητρική έρχεται μαζί με μια οθόνη αφής 4.5 ιντσών, το M-Vision Dashboard. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Hardware Monitor, για την άμεση ρύθμιση του υπολογιστή, για την ενημέρωση του BIOS, για προβολή κωδικών σφαλμάτων, μέχρι και ως εργαλείο, όπως για παράδειγμα ως ρολόι ή media controller.

Αναμενόμενα, υποστηρίζονται όλες οι τελευταίες τεχνολογίες, όπως DDR5 μνήμες και PCI-e 5.0 κάρτες γραφικών και δίσκοι. Παράλληλα, η MSI το έχει πάει «στα άκρα» και όσον αφορά την ψύξη, άλλα και όσον αφορά την τροφοδότηση του συστήματος με ενέργεια. Για παράδειγμα, έχουμε 24+2+1 Phase (105A) CPU VRM, ενώ το PCB είναι 10 στρώσεων με χαλκό 2 χιλιοστών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εντυπωσιακό μοντέλο της εταιρίας, μπορείτε να βρείτε την επίσημη σελίδα του προϊόντος πατώντας εδώ. Τέλος, παρακάτω μπορείτε να βρείτε και έναν συνοπτικό πίνακα με πληροφορίες για όλες τις καινούργιες μητρικές της MSI για τη νέα γενιάς επεξεργαστών της AMD.