Ο Elon Musk ήθελε να ακυρώσει τη συμφωνία με το Twitter λόγω του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου

Όχι των bots
07 Σεπτεμβρίου 2022 09:39
Ο Elon Musk ήθελε να ακυρώσει τη συμφωνία με το Twitter λόγω του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου

Ο πληροφοριοδότης στη μάχη Elon Musk – Twitter, Pieter Zatko, πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Twitter, κλήθηκε ως μάρτυρας από τους δικηγόρους του Elon Musk και στο δικαστήριο οι δικηγόροι του Twitter προσπάθησαν να ζωγραφίσουν μία εικόνα ενός δυσαρεστημένου πρώην υπαλλήλου ο οποίος έκρυβε μίσος για την εταιρία.

Αφού τόνισαν πως ο Zatko δεν ήταν υπεύθυνος για το spam στο Twitter, στράφηκαν εναντίον του Elon Musk και του “πραγματικού” λόγου που θέλει να ακυρώσει τη συμφωνία. Παρέθεσαν λοιπόν ένα μήνυμα που είχε στείλει ο Musk στον τραπεζίτη του στην Morgan Stanley την 3η Μαΐου.

Ας επιβραδύνουμε για λίγες μέρες... δεν έχει νόημα να αγοράσω το Twitter αν πάμε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. – Elon Musk

Αυτός είναι ο λόγος γιατί ο κ. Musk δεν ήθελε να αγοράσει το Twitter, τα υπόλοιπα περί bots, πραγματικών χρηστών και Zatko είναι όλα ένα πρόσχημα. – Δικηγόροι Twitter

Οι δικηγόροι του Elon Musk επικεντρώθηκαν στην πλούσια καριέρα του Zatko ο οποίος είχε προταθεί και για θέση στην αμερικανική κυβέρνηση. Ισχυρίστηκαν πως το Twitter σκόπιμα απέκρυψε πληροφορίες.

Γιατί δεν το ανακαλύψαμε αυτό πιο πριν; Το έκρυψαν, γι’ αυτό. Κανείς στο Twitter δεν έχει σήμερα meetings για το poop emoji. Ο λόγος που κάνουν meetings σήμερα είναι επειδή ένα πρώην στέλεχος είπε πως η εταιρία διαπράττει απάτη. Φταίμε εμείς; Είναι αυτό το χάος δικό μας; Όχι, είναι δικό τους.