Η LG έφτιαξε high-tech παπουτσοθήκη που προστατεύει τα λατρεμένα σας sneakers

Γνωρίστε το Styler ShoeCase
05 Σεπτεμβρίου 2022 10:29
Η LG έφτιαξε high-tech παπουτσοθήκη που προστατεύει τα λατρεμένα σας sneakers

Σε περίπτωση που είστε συλλέκτες sneakers ή γνωρίζετε κάποιον που ασχολείται με το χόμπι, η LG έχει ένα νέο προϊόν που μάλλον σας ενδιαφέρει. Υποδεχθείτε το Styler ShoeCase, μια νέας γενιάς high-tech παπουτσοθήκη, η οποία όχι μόνο φωτίζει και δείχνει με εντυπωσιακό τρόπο τα sneakers, αλλά συγχρόνως έχει ειδική τεχνολογία για να τα προστατεύει από την υγρασία και την υπεριώδης ακτινοβολία.

Σύμφωνα με την εσωτερική έρευνα της εταιρίας, διαπιστώθηκε ότι οι Millennials και η Gen Z συνηθίζουν να "συλλέγουν αθλητικά παπούτσια ακριβών σχεδιαστών ή περιορισμένων εκδόσεων". Αυτός είναι ο λόγος που η LG αποφάσισε να ασχοληθεί με τους λεγόμενους ‘sneakerheads’, ετοιμάζοντας όχι μόνο τις παπουτσοθήκες Styler ShoeCase, αλλά και το Styler ShoeCare.

Το Styler ShoeCare είναι μια ειδική συσκευή, η οποία φροντίζει τις σόλες και διώχνει τις οσμές των παπουτσιών σας. Η LG, η οποία έχει χρόνια εμπειρία στον τομέα των οικιακών συσκευών, συρρίκνωσε την τεχνολογία της για καθαρισμό ντουλάπας με ατμό, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παπούτσια. Το ShoeCare μοιάζει, λοιπόν, με ένα μικρό ψυγείο και μπορεί στο εσωτερικό του να φιλοξενήσει έως και τέσσερα ζευγάρια αθλητικών. Μέσα από την TrueSteam τεχνολογία καθαρισμού και τα Zeo-Dry φίλτρα, η LG υπόσχεται παπούτσια που θα είναι πιο άνετα όταν τα φοράτε και όχι μόνο. Η όλη διαδικασία καθαρισμού διαρκεί 37 λεπτά και χωρίς πολύ θόρυβο, στα 35 decibels.

Φυσικά, τόσο τα Styler ShoeCase όσο και το Styler ShoeCare μπορούν να ελεγχθούν απομακρυσμένα μέσα από το LG ThinQ app.

Tags: