Τίτλοι τέλους για το Facebook Gaming app  

Το αποσύρει η Meta

Τίτλοι τέλους για το Facebook Gaming app

Μέσω μίας in-app ειδοποίησης, η Facebook Gaming εφαρμογή ενημερώνει πλέον τους χρήστες της πως σύντομα δε θα είναι διαθέσιμη. Συγκεκριμένα, οι iOS και Android εκδόσεις θα σταματήσουν να λειτουργούν από τις 28 Οκτωβρίου. Η Meta δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να κατεβάσουν τα δεδομένα αναζήτησής τους, ενώ τους υπενθυμίζει πως δεν αποσύρεται το Facebook Gaming γενικότερα. Οι χρήστες απλά θα πρέπει να χρησιμοποιούν την καρτέλα Gaming στο Facebook για να παρακολουθούν τα livestreams των αγαπημένων τους δημιουργών.

Η εφαρμογή Facebook Gaming κυκλοφόρησε το 2020 για να ανταγωνιστεί το Twitch και το YouTube, προσφέροντας περιεχόμενο από streamers, με group chat και άλλα χαρακτηριστικά μίας κοινότητας. Παρόλο που δεν ανακοίνωσε το λόγο που αποσύρει την εφαρμογή, ο Mark Zuckerberg την είχε αποκαλέσει “τη χειρότερη οικονομικά προσπάθεια που είχε δει η εταιρία στην πρόσφατη ιστορία της”.

Αναφορές μάλιστα έδειχναν πως η πλατφόρμα είναι γεμάτη spam και πειρατικό περιεχόμενο που παρουσιάζονται ως gaming livestreams.

Ροη ειδησεων