Η Meta επιτέλους δημιουργεί τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

Μετά από 18 χρόνια
26 Αυγούστου 2022 09:16
Η Meta επιτέλους δημιουργεί τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός και αυτό ισχύει περισσότερο από ποτέ στην περίπτωση της Meta. Μετά από 18 χρόνια λειτουργίας του Facebook, η εταιρία επιτέλους αποφάσισε να δημιουργήσει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Σύμφωνα με το Bloomberg, το τμήμα βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο και δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα τεθεί σε λειτουργία. Ο Αντιπρόεδρος της εταιρίας πάντως, Brent Harris, δήλωσε πως η Meta “περνάει πολύ χρόνο” στην εξυπηρέτηση πελατών.

Σκοπός του νέου τμήματος θα είναι να βοηθά χρήστες οι οποίοι έχασαν τους λογαριασμούς τους ή είδαν τα posts τους να αφαιρούνται. Οι εκπρόσωποι της Meta θα προσφέρουν συνομιλία σε πραγματικό χρόνο σε χρήστες που μιλούν Αγγλικά. Φυσικά η υποστήριξη χρηστών Facebook, Instagram, WhatsApp και Horizon VR είναι ένα τεράστιο εγχείρημα.

Σήμερα, οι χρήστες που έχουν χάσει την πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, είτε από hacking είτε από δική τους ευθύνη, πρέπει να ακολουθήσουν μία απρόσωπη διαδρομή εφέσεων μέσω αυτοματοποιημένων εργαλείων, τα οποία πολλές φορές είναι περίπλοκα και αναποτελεσματικά.