ΔΙΑΡΡΟΗ: Το Xiaomi 12T Pro θα έχει 200MP κάμερα! (ΦΩΤΟ)  

Σύμφωνα με νέες διαρροές

ΔΙΑΡΡΟΗ: Το Xiaomi 12T Pro θα έχει 200MP κάμερα! (ΦΩΤΟ)

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διαρροές για το επόμενο τηλέφωνο της Xiaomi και μέσα από το Phonandroid έγινε “leak” μία εικόνα από το πίσω μέρος της συσκευής. Ο λόγος γίνεται για το Xiaomi 12T Pro, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα έχει 200MP κάμερα και οι φήμες των τελευταίων εβδομάδων μάλλον βγαίνουν αληθινές.

Η εικόνα που θα δείτε παρακάτω, δείχνει το πίσω μέρος του τηλεφώνου και εκτός του ότι μοιάζει με το Redmi K50 Ultra, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κεντρικός φακός έχει ανάλυση τα 200MP.

Το Redmi K50 Ultra είναι μόνο για την Κίνα, αλλά αν λάβουμε υπόψιν ότι η Xiaomi λανσάρει ξανά προϊόντα της με διαφορετικά ονόματα για την παγκόσμια αγορά, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το Xiaomi 12T Pro θα έχει 200MP.

Επιπροσθέτως, ο αριθμός μοντέλου για το Redmi K50 Ultra είναι 22081212C, ενώ αυτό του 12T Pro είναι 22081212UG, με τη διαφορά να κάνει το τελευταίο γράμμα, C για Κίνα (China) και G για παγκόσμια αγορά (Global).

Τέλος, μιας και μιλάμε για διαρροές καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς όλα μπορούν να αλλάξουν τελευταία στιγμή.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Ροη ειδησεων