Πετάξτε σαν τον Iron Man με αυτό το ελικόπτερο-jetpack (ΒΙΝΤΕΟ)

H CopterPack παρουσίασε τη νέα γενιά του ηλεκτρικού της jetpack
08 Αυγούστου 2022 14:58
Πετάξτε σαν τον Iron Man με αυτό το ελικόπτερο-jetpack (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχετε φανταστεί ποτέ ότι ένα jetpack -έστω και με έλικες- θα ήταν πραγματικότητα και θα σας έδινε τη δυνατότητα να πετάξετε ή να αιωρηθείτε σαν τον Iron Man

Το jetpack της Αυστραλιανής εταιρίας ονόματι CopterPack υπόσχεται ακριβώς αυτό και μόλις πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε το 2ης γενιάς μοντέλο της, με ένα εντυπωσιακό βίντεο, ενώ πέρυσι τον Μάιο είχε αποκαλύψει το πρωτότυπο μοντέλο. 

Σύμφωνα με την εταιρία το CopterPack Gen2 είναι ένα "πλήρως ηλεκτρικό ελικόπτερο jetpack πλάτης", που αποτελείται από δύο πτερύγια στις πλευρές του που στεγάζουν τους έλικες. Διαθέτει, μάλιστα, και έναν αυτόματο πιλότο αυτοεπιπέδωσης και ελαφριά κατασκευή από ανθρακονήματα, με την CopterPack να ισχυρίζεται ότι ολοκλήρωσε επιτυχώς το πιο πρόσφατο μοντέλο της, επιτρέποντάς την να αξιολογήσει την ικανότητα του να σταθεροποιείται κατά τη διάρκεια της πτήσης. 

Δείτε το CopterPack 2 εν δράσει: 

Υπάρχει όμως ένα αρνητικό στην όλη υπόθεση του CopterPack Gen2 καθώς η εταιρία δεν δημοσίευσε περαιτέρω λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα την ταχύτητα πτήσης του. Ούτε και έχει δοθεί κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας, εάν θα πωλείται σε περιορισμένα κομμάτια και ποια θα είναι η τιμή του. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε μέχρι στιγμής είναι να συνεισφέρετε στο project αυτό, μέσω Binance Coin.