Η Manchester United θα έχει έναν τεχνολογικό κολοσσό ως χορηγό

Η οποία δεν πουλάει απευθείας σε καταναλωτές
05 Αυγούστου 2022 09:37
Η Manchester United θα έχει έναν τεχνολογικό κολοσσό ως χορηγό

Πλέον βλέπουμε ολοένα και περισσότερες τεχνολογικές εταιρίες να μπαίνουν ως χορηγοί σε αθλητικές ομάδες υψηλού - και όχι μόνο - προφίλ. Σήμερα, η Qualcomm ανακοίνωσε πως υπέγραψε μία “πολύχρονη παγκόσμια στρατηγική συνεργασία” με την Manchester United, έναν από τους δημοφιλέστερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον πλανήτη. Σκοπός της Qualcomm είναι να προωθήσει το brand του Snapdragon, ενώ το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως η Qualcomm και τα προϊόντα της δε διατίθενται απευθείας στον καταναλωτή αλλά σε εταιρίες.

Την πλατφόρμα των Snapdragon τη βρίσκουμε σε τηλέφωνα, PCs, gaming συσκευές, συνδεδεμένα αυτοκίνητα, wearables κλπ. Η Qualcomm λέει πως η συνεργασία της με την Manchester United “θα δημιουργήσει μοναδικά events και εμπειρίες για τους φιλάθλους της Man United στο Old Trafford και σε όλο τον κόσμο, με την premium απόδοση που φέρνουν οι Snapdragon πλατφόρμες”.

Οι πλατφόρμες της Snapdragon θα προσφέρουν καινοτόμες εμπειρίες για τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, εμβαθύνοντας την αλληλεπίδραση με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο που λατρεύουν. Η Manchester United πάντα ξεπερνούσε τα όρια του εφικτού και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μία εταιρία που βρίσκεται στο πρώτο μέτωπο της καινοτομίας. – Victoria Timpson, CEO Alliances and Partnerships στη Manchester United