Το OnePlus 10T έρχεται τον Αύγουστο με specs ναυαρχίδας (ΕΙΚΟΝΑ)

Και μόλις είδαμε την πρώτη εικόνα
21 Ιουλίου 2022 08:10
Το OnePlus 10T έρχεται τον Αύγουστο με specs ναυαρχίδας (ΕΙΚΟΝΑ)

Μέσα από μια δημοσίευση στα forums της, την οποία ακολουθήσαν και αναρτήσεις στα social media, η OnePlus προσκαλεί το κοινό σε ένα event με φυσική παρουσία στη Νέα Υόρκη στις 3 Αυγούστου, για την αποκάλυψη και την κυκλοφορία του OnePlus 10T.

Πρόκειται για τη δεύτερη ναυαρχίδα της εταιρίας για φέτος μετά το OnePlus 10 Pro, η οποία θα εστιάζει για άλλη μια φορά στις τεχνικές προδιαγραφές αιχμής, όντας εξοπλισμένη με το νέο Snapdragon 8 Plus Gen 1 chipset. Θεωρητικά, η ‘Plus’ αυτή έκδοση του επεξεργαστή θα είναι ανώτερη από τον απλό που συναντάμε στο 10 Pro, αφού υπόσχεται καλύτερη απόδοση και πιο αποτελεσματική διαχείριση της μπαταρίας.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε άλλες επίσημες πληροφορίες, ωστόσο η OnePlus έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια σκοτεινή φωτογραφία της συσκευής, η οποία με λίγο ανέβασμα της φωτεινότητας φαίνεται να αποκαλύπτει πως θα έχουμε είτε τρεις είτε τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος. Ενδεχομένως η εταιρία να θέλει να βελτιώσει το σύστημα του 10 Pro, για το οποίο υπήρξαν παράπονα από διάφορους χρήστες.

Δείτε την πρώτη εικόνα του OnePlus 10T (με ανεβασμένη φωτεινότητα):

Άλλα χαρακτηριστικά που φημολογείται πως θα έχει το 10T είναι εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση των 150W, ενώ είχε ακουστεί πως η εταιρία σκοπεύει να αφαιρέσει τον φυσικό διακόπτη για την σίγαση των ειδοποιήσεων.

Τα πλάνα της OnePlus θα αποκαλυφθούν στο event/launch party του επόμενου μήνα, στο πλαίσιο του οποίου θα κυκλοφορήσει και το νέο OxygenOS 13, το οποίο θα έρθει πρώτα στο 10 Pro και αργότερα μέσα στη χρονιά και στο 10T.

Tags: