Ακούγεται ότι η OnePlus θα φέρει ένα νέο τηλέφωνο μέσα στον Μάρτιο

Που θα περιέχει έναν νέο Snapdragon
06 Μαρτίου 2024 00:02
Ακούγεται ότι η OnePlus θα φέρει ένα νέο τηλέφωνο μέσα στον Μάρτιο

Σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ και φήμες, η OnePlus σκοπεύει να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο ένα ολοκαίνουργιο τηλέφωνο, που θα έχει την ονομασία OnePlus Ace 3V.

Τα νέα έρχονται μέσα από το gsmarena, το οποίο αναφέρει ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει με τον ολοκαίνουργιο Snapdragon 7+ Gen 3, με μία οθόνη 1.5Κ ανάλυσης που θα φέρνει κάπως σε 1080P και 1440P. Για την ιστορία το OnePlus Ace 2V είχε οθόνη με ανάλυση στα 2772x1240.

Ακούγεται επίσης ότι το OnePlus Ace 3V θα έχει μια πραγματικά πολύ μεγάλη μπαταρία, αφού θα φτάνει τα 5.500mAh που θα υποστηρίζει φυσικά 100W SuperVOOC φόρτιση, ακριβώς όπως είδαμε πρόσφατα στο OnePlus 12R.

Αυτές είναι και οι μοναδικές πληροφορίες που ακούγονται για το OnePlus Ace 3V. Παράλληλα με αυτό, υπάρχουν φήμες που θέλουν το OnePlus 13 να κυκλοφορεί νωρίτερα από το συνηθισμένο, καθώς η εταιρία θέλει να είναι από τις πρώτες που θα έχουν στην αγορά τον επερχόμενο Snapdragon 8 Gen 4. Αυτό το chipset αναμένεται να παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στο Snapdragon Summit.

Tags: