Η OnePlus ανακοίνωσε το πρώτο AI χαρακτηριστικό της

Μπαίνει στο χορό
05 Απριλίου 2024 10:15
Η OnePlus ανακοίνωσε το πρώτο AI χαρακτηριστικό της

Η OnePlus μπαίνει και αυτή στο χορό της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς διέθεσε το πρώτο της AI χαρακτηριστικό. Πρόκειται για ένα εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών με την ονομασία AI Eraser. Όπως αποκαλύπτει το όνομα, είναι το εργαλείο που έχουμε δει και σε άλλες συσκευές με AI ικανότητες και δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να αφαιρεί αντικείμενα από τις φωτογραφίες του.

Το AI Eraser θα γίνει διαθέσιμο σε ένα εύρος OnePlus συσκευών, όπως το OnePlus 12, 12R, OnePlus 11 και OnePlus Open.

Η χρήση του AI Eraser είναι γνωστή. Ο χρήστης επιλέγει τα σημεία της φωτογραφίας που θέλει να αφαιρεθούν. Έπειτα η AI αναλύει την περιοχή και δημιουργεί ένα background το οποίο συνάδει με τα χαρακτηριστικά της υπάρχουσας εικόνας.

Ως το πρώτο χαρακτηριστικό της OnePlus βασισμένο στην τεχνολογία παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης, το AI Eraser αντιπροσωπεύει το πρώτο βήμα στο όραμά μας να απελευθερώσουμε τη δημιουργικότητα του χρήστη και να φέρουμε την επανάσταση στην επεξεργασία των φωτογραφιών, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν αξιομνημόνευτες φωτογραφίες με μόλις λίγες κινήσεις. Αυτή τη χρονιά σχεδιάζουμε να εισάγουμε περισσότερα AI χαρακτηριστικά και ανυπομονούμε για την επερχόμενη διαθεσιμότητά τους. – Kinder Liu, COO της OnePlus