Ο Μπιλ Κλίντον αποκαλύπτει ότι είχε διατάξει έρευνα για εξωγήινους στην Περιοχή 51 (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα είπε για το θέμα των εξωγήινων στην εκπομπή του James Corden
21 Ιουνίου 2022 13:40
Ο Μπιλ Κλίντον αποκαλύπτει ότι είχε διατάξει έρευνα για εξωγήινους στην Περιοχή 51 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συζήτηση γύρω από τα UFO ή UAP (Unidentified Aerial Phenomena) γίνεται ολοένα και λιγότερο ταμπού για την κοινωνία όσο περνάει ο καιρός, ιδιαίτερα όταν η ίδια η NASA έχει ανακοινώσει πως ερευνά επίσημα αυτά τα ανεξήγητα ουράνια αντικείμενα. 

Σε μια πρόσφατη εμφάνισή του στην βραδινή εκπομπή "Late Late Show" με τον James Corden, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, αναφέρθηκε στο θέμα των εξωγήινων καθώς δεν μπόρεσε να αποφύγει την ερώτηση που όλοι κάνουν στους Προέδρους των ΗΠΑ σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Τόσο ο ίδιος όσο και τα στελέχη της κυβέρνησής του είχαν περιέργεια να ερευνήσουν το θέμα της ύπαρξης εξωγήινης ζωής σε σημείο που πήγαν οι ίδιοι να ελέγξουν εάν όντως κρατούνται εξωγήινοι στην Περιοχή 51. O Κλίντον και ο Επιτελάρχης του, John Podesta ήθελαν να ανακαλύψουν τι γίνεται στην φημισμένη "Area 51" και τι συνέβη στο "συμβάν του Ρόσγουελ" (1947) για αυτό και διέταξαν τους υπεύθυνους ασφαλείας στην μυστική βάση για να το ερευνήσουν.

Όπως ο ίδιος λέει "Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να ανακαλύψουμε τι συνέβη" και συνέχισε λέγοντας:

"Τους είπα πρέπει να βρούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε όλο αυτό επειδή εκεί κάνουμε πολλές μυστικές έρευνες όσον αφορά την τεχνολογία, όπως το πως θα πετάμε αεροπλάνα που δεν ανιχνεύονται από τα ραντάρ κ.τ.λ. Οπότε για αυτό είναι τόσο μυστικοπαθείς, αλλά δεν υπάρχουν εξωγήινοι από όσο εγώ γνωρίζω. 

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξής του Μπιλ Κλίντον

Σε παλιότερη συνέντευξη ο Κλίντον είχε μιλήσει ξανά για το ενδεχόμενο να υπάρχει εξωγήινη ζωή εκεί έξω λέγοντας ότι "οι πιθανότητες είναι υπέρ": 

"Η αλήθεια είναι πως δεν επιβεβαιώσαμε κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχουν πράγματα που πετάνε εκεί επάνω που δεν έχουμε αναγνωρίσει πλήρως ακόμα. Έχετε κατά νου ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια γαλαξίες σε ένα συνεχώς επεκτάσιμο σύμπαν. Δε μπορούμε με τίποτα να αντιληφθούμε τον απίστευτο αριθμό πραγμάτων που υπάρχουν εκεί έξω. Κανείς δεν γνωρίζει αλλά νομίζω ότι υπάρχουν πιθανότητες ούτως ώστε κάτι που να αποκαλούμε ζωή να υπάρχει εκεί έξω."

Και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, είχε δώσει τη δική του απάντηση στην ίδια εκπομπή μάλιστα τον Μάιο του 2021, εκεί όπου μεταξύ άλλων είπε: "Όταν πρόκειται για τους εξωγήινους υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να σας πω στον αέρα.

Tags: