Γνωρίστε την Ana, την ψηφιακή influencer της εταιρίας του PUBG

Η Krafton συνεχίζει τα metaverse πειράματα
16 Ιουνίου 2022 15:51
Γνωρίστε την Ana, την ψηφιακή influencer της εταιρίας του PUBG

Η Krafton είναι μια εταιρία που πιθανότατα γνωρίζετε για το πασίγνωστο battle royale παιχνίδι της το PUBG, ή για επερχόμενα gaming projects της, όπως το horror παιχνίδι The Callisto Protocol. Ωστόσο, ο νοτιοκορεατικός κολοσσός είχε πειραματιστεί στο παρελθόν και με concepts όπως τα NFTs και το blockchain και έτσι τώρα έρχεται να παρουσιάσει κάτι αρκετά διαφορετικό απ’ ότι μας έχει συνηθίσει.

Συγκεκριμένα, η εταιρία μας σύστησε την Ana, έναν «ψηφιακό άνθρωπο», που σύμφωνα με τα λεγόμενά της θα βοηθήσει με την καθιέρωση ενός Web3 οικοσυστήματος. Η χαρακτήρας δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την Unreal Engine, με την Krafton να εστιάζει στον «υπερρεαλισμό, στο rigging και στο deep learning».

Μιλώντας σχετικά με το εγχείρημα, ο Josh Seokjin Shin, επικεφαλής του creative center της Krafton, τόνισε:

Αναμένουμε η Ana να προσελκύσει το ενδιαφέρον και να γίνει δημοφιλής στη Gen Z σε όλο τον κόσμο.

Η Ana θα κυκλοφορήσει ένα πρωτότυπο μουσικό κομμάτι και θα επεκτείνει το εύρος της δραστηριότητάς της ως influencer σε διάφορους τομείς της ψυχαγωγίας και των esports.

Η Krafton υποσχέθηκε ότι θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την Ana αργότερα μέσα στο έτος, συμπεριλαμβανομένης «μιας μοναδικής ιστορίας». Για την ώρα, λοιπόν, δεν ξέρουμε ποια είναι ακριβώς τα σχέδια της εταιρίας για τον ομολογουμένως αρκετά ρευστό κόσμο του metaverse, αλλά σίγουρα η Ana θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτά.

Το αν θα καταφέρει να καθιερωθεί ως ψηφιακή celebrity, όπως φιλοδοξεί η Krafton, μένει να το δούμε.

Tags: