Το watchOS 9 της Apple αποκαλύπτεται αλλά δεν έρχεται στο πιο δημοφιλές Apple Watch  

Όλα όσα έρχονται στη νέα ενημέρωση λογισμικού

Το watchOS 9 της Apple αποκαλύπτεται αλλά δεν έρχεται στο πιο δημοφιλές Apple Watch

Κατά τη διάρκεια του WWDC 2022, η Apple ανακοίνωσε και επίσημα το watchOS 9, το οποίο θα έρθει στα Apple Watch μέσα στη χρονιά. Η εταιρία επιβεβαίωσε πως θα έρθουν αρκετά νέα watch faces που θα εμπλουτίσουν την ήδη μεγάλη λίστα που υπάρχει μέχρι τώρα, αλλά αυτή την ενημέρωση θα την λάβουν συσκευές από το “Series 4” και μετά. Αυτό σημαίνει πως το Apple Watch Series 3, το πιο δημοφιλές smartwatch της εταιρίας, δε θα λάβει το νέο OS update.

Η εταιρία έχει επανασχεδιάσει τις ειδοποιήσεις που θα έρχονται στο ρόλοι σας, έχει αναδιοργανώσει την εφαρμογή “Sleep”, με τη νέα δυνατότητα Sleep Stages, έτσι ώστε να σας δίνει περισσότερες πληροφορίες για τον ύπνο σας. Παράλληλα redesign έχει δει και η εφαρμογή “Podcasts.

Επιπροσθέτως και το Fitness app έχει δει μεγάλες βελτιώσεις και φέρνει νέες δυνατότητες για τη φυσική σας κατάσταση, όπως μία μέτρηση κάθετης ταλάντωσης, η οποία θα μετράει πόσο θα κινείστε πάνω και κάτω. Μάλιστα, θα έρθουν και νέες εμπειρίες για την προπόνησή σας που είναι εμπνευσμένες από διάφορους αθλητές.

Η Apple προσθέτει επίσης νέες μετρήσεις στο τρέξιμο, όπως την επαφή σας με το έδαφος, καθώς και ζώνες καρδιακών παλμών, κάτι που είναι καλό αν σας αρέσει η προπόνηση με βάση την ένταση. Όπως και με το iOS 16, οι χρήστες του Apple Watch μπορούν επίσης να προσαρμόσουν την οθόνη που βλέπουν κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων focus  λειτουργιών.

Τέλος, το watchOS 9 θα φέρει και μία νέα δυνατότητα σε άτομα που έχουν ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς.

Το watchOS 9 όπως και όλες οι ενημερώσεις για τις συσκευές της Apple θα γίνουν διαθέσιμες σε όλους το φθινόπωρο.

Ροη ειδησεων