Ο Elon Musk πιστεύει πως τον κατασκοπεύουν και στέλνει μήνυμα στην CIA

Έχει μια πολύ συγκεκριμένη παράκληση
01 Ιουνίου 2022 13:15
Ο Elon Musk πιστεύει πως τον κατασκοπεύουν και στέλνει μήνυμα στην CIA

Ο Elon Musk μπορεί να βρίσκεται τελευταία στην επικαιρότητα για την εξαγορά του Twitter, αλλά σε περίπτωση που δε γνωρίζετε έχει παίξει και καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του PayPal, διαμορφώνοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε συναλλαγές μέσω του διαδικτύου, ίδρυσε την SpaceX που έχει πετύχει πολλά στο χώρο της αεροδιαστημικής τεχνολογίας, ενώ είναι και επικεφαλής της Tesla, η οποία έχει αλλάξει το χώρο των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις ηλεκτρικές της προτάσεις και την εξέλιξη της τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης.

Συγχρόνως, είναι και ο ιδρυτής της The Boring Company που ασχολείται με την κατασκευή τούνελ στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και συνιδρυτής της Neuralink που αναπτύσσει διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής.

Εν ολίγης, είτε είναι αλήθεια είτε θεωρία συνομωσίας, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα στόχου προτεραιότητας των υπηρεσιών πληροφοριών και όπως φαίνεται και ο ίδιος πιστεύει ότι τον κατασκοπεύει η CIA.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον δραστήριο λογαριασμό του στο Twitter ανάρτησε ένα σχετικό meme, ξεκινώντας στη συνέχεια μια συζήτηση με τον Γερμανο-Φινλανδό επιχειρηματία και ιδρυτή των ιστοσελίδων megaupload και MEGA, Kim Dotcom, στην οποία αποκάλυψε το ένα του αίτημα για την CIA!

Ακολουθεί η συζήτησή του με τον Kim Dotcom του Twitter:

Kim: Σε κατασκοπεύουν. 24/7 σε όλες τις συσκευές και τις διαδικτυακές υπηρεσίες σου, συμπεριλαμβανομένου του δικού σου Starlink. Στην περίπτωσή σου δεν είναι μόνο η μαζική παρακολούθηση. Είσαι στόχος προτεραιότητας. Καλώς ήρθες στο club.

Elon: Θα με σόκαρε αν *δεν* με κατασκόπευαν χαχα.

Το μόνο που ζητάω σε όποιον με κατασκοπεύει: Παρακαλώ να μην επηρεάζει πολύ την ποιότητα της κλήσης, γιατί διαφορετικά δε μπορώ να ακούσω τι μου λένε!

Παρακάτω θα βρείτε και τα σχετικά tweets.

Φυσικά, ο φόβος του Elon Musk δεν είναι αδικαιολόγητος και στο παρελθόν έχουμε δει και άλλους επικεφαλής τεχνολογικών κολοσσών να εκφράζουν αντίστοιχους προβληματισμούς, με έμμεσο άλλα άκρως χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι η μονωτική ταινία στην webcam του laptop του Mark Zuckerberg σε εκείνη την περίφημη πλέον φωτογραφία.

Tags: