Επιτήδειος πουλάει το Google Pixel 7 σε eBay και Facebook Marketplace (ΦΩΤΟ)

Μήνες προτού κυκλοφορήσουν στην αγορά
31 Μαΐου 2022 07:50
Επιτήδειος πουλάει το Google Pixel 7 σε eBay και Facebook Marketplace (ΦΩΤΟ)

Πριν μερικές ώρες, ένα άτομο από το McKinney του Texas έβαλε αγγελία στο eBay και στο Facebook Marketplace prototypes από το επερχόμενο Google Pixel 7. Ναι καλά διαβάσατε. Ένας χρήστης πουλάει αυτή τη στιγμή prototypes από το επερχόμενο τηλέφωνο της Google, πολύ πριν αποκαλυφθεί πλήρως από την εταιρία και φυσικά μήνες πριν την κυκλοφορία του.

Η καταχώριση του Marketplace είχε τον τίτλο Pixel 6, αλλά οι εικόνες έδειχναν ένα prototype Pixel 7 σε μαύρο χρώμα με τη νέα διάταξη των καμερών που είχε κάνει tease η Google πριν μερικές εβδομάδες. Η καταχώριση του eBay περιλαμβάνει μερικές φωτογραφίες από το μπροστινό, το πίσω και τo πλαϊνό μέρος της συσκευής, στις οποίες βλέπουμε το κινητό ανοιχτό και ότι έχει 128GB στον αποθηκευτικό χώρο.

Δείτε φωτογραφίες:

Σύμφωνα με το The Verge, ο πωλητής ισχυρίζεται ότι αγόρασε τα prototypes του Pixel 7 από έναν χονδρέμπορο, χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς αγόραζε. Επιπροσθέτως, λέει ότι συνειδητοποίησε ότι ήταν Pixel 7 συσκευή, μετά από έρευνα που έκανε στο ίντερνετ και είδε φωτογραφίες από τα επερχόμενα τηλέφωνα της Google. Επιπροσθέτως, λέει ότι ο χονδρέμπορος αυτός είχε και ένα Pixel 7 Pro, αλλά το πούλησε ήδη σε άλλον.

Τα τηλέφωνα της εταιρίας παρουσιάστηκαν πρόσφατα και είδαμε μια σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό της εμβληματικής "Pixel Bar" κάμερας, η οποία αντί για μια μαύρη λωρίδα πλέον είναι αλουμινένια και οι αισθητήρες ξεχωρίζουν. Στο Pixel 7 η λωρίδα της κάμερας θα είναι αλουμινένια, ενώ η πίσω όψη του θα είναι από ματ υφής γυαλί και θα φέρει δύο κάμερες.

Το Pixel 7 Pro από την άλλη θα φέρει τριπλές κάμερες που πρόκειται να "θέσουν ένα εντελώς νέο στάνταρ στη φωτογραφία, στην απόδοση και στο σχεδιασμό" όπως ανέφερε ο επικεφαλής του hardware της Google, Rick Osterloh.

Τα Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro θα κυκλοφορήσουν κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Οκτώβριο, εκτός κι αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή.

Tags: