iOS 15.5: Ενημερώστε άμεσα όλες τις Apple συσκευές σας

Νέο update για iPhone, iPad, WatchOS κ.α.
17 Μαΐου 2022 08:09
iOS 15.5: Ενημερώστε άμεσα όλες τις Apple συσκευές σας

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο update για τις συσκευές της και συγκεκριμένα ενημέρωσε σε iOS 15.5 τα iPhone και iPadOS 15.5 για τα iPad της αντίστοιχα. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μία μεγάλη ενημέρωση, αλλά η εταιρία έφερε κάποια νέα χαρακτηριστικά για να κάνει τη χρήση σας με τις συσκευές της καλύτερη.

Αρχικά, η εφαρμογή του Wallet επιτρέπει στους πελάτες του Apple Cash να στέλνουν ή να λαμβάνουν χρήματα από την κάρτα του Apple Cash. Η εφαρμογή των Podcasts περιλαμβάνει πλέον μία νέα ρύθμιση για τον περιορισμό των επεισοδίων που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας, μιας και πλέον σας δίνει τη δυνατότητα την αυτόματη διαγραφή παλιότερων επεισοδίων.

Επίσης, διορθώθηκαν κάποια τεχνικά θέματα με τους αυτοματισμούς του σπιτιού, διορθώθηκαν επίσης και περισσότερα από 25 προβλήματα ασφαλείας, οπότε καλό είναι να ενημερώσετε όλες τις συσκευές σας αυτή τη στιγμή. Τέλος, η Apple λέει ότι έφερε και κάποια νέα χαρακτηριστικά για τους γονείς στην εφαρμογή των μηνυμάτων.

iOS 15.5 includes the following improvements and bug fixes:

- Wallet now enables Apple Cash customers to send and request money from their Apple Cash card

- Apple Podcasts includes a new setting to limit episodes stored on your iPhone and automatically delete older ones

- Fixes an issue where home automations, triggered by people arriving or leaving, may fail

Some features may not be available for all regions or on all Apple devices. For information on the security content of Apple software updates, please visit this website:

https://support.apple.com/kb/HT201222

Αν σε περίπτωση δεν έχετε λάβει ακόμη το update, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάτε στις ρυθμίσεις, μετά στην επιλογή «γενικά» και να ενημερώσετε τις συσκευές σας χειροκίνητα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ενημέρωση έλαβαν και τα WatchOS και tvOS.