Τα Pixel Buds Pro έχουν όσα θέλουν οι Android χρήστες και παραπάνω (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα νέα ακουστικά της εταιρίας έρχονται με πολλά χαρακτηριστικά
13 Μαΐου 2022 12:14
Τα Pixel Buds Pro έχουν όσα θέλουν οι Android χρήστες και παραπάνω (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Google ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα ακουστικά της, τα Pixel Buds Pro, τα οποία έρχονται με ένα premium design, αλλά και premium τιμή, μιας και κοστολογούνται περίπου $200. Μάλιστα, αυτά τα ακουστικά είναι τα πρώτα Pixel Buds που θα φέρουν μαζί τους και το πολύ σημαντικό για πολλούς χαρακτηριστικό, το active noice cancellation.

Μάλιστα, διαθέτουν ένα προσαρμοσμένο επεξεργαστή ήχου 6 πυρήνων και μέσα από αλγορίθμους εξαλείφουν τους θορύβους. Χρησιμοποιούν επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται Silent Seal για να προσαρμόζονται στο σχήμα των αυτιών σας, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η ποσότητα του θορύβου που ακυρώνεται.

Τα Pixel Buds Pro διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένους 11mm drivers, ενώ το “Volume EQ” προσαρμόζει αυτόματα τον ήχο με βάση το επίπεδο της έντασης, αλλά υπάρχει και ένα 5-band EQ που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον ήχο όπως εσείς επιθυμείτε. Τα ακουστικά, έρχονται και επίσης και με transparency mode, σαν αυτό που είδαμε στα AirPods Pro της Apple.

Τα ακουστικά έχουν αισθητήρες πίεσης μέσα τους, με την Google να ισχυρίζεται ότι μετρούν ενεργά την πίεση μέσα στα αυτιά σας, έτσι ώστε να μπορούν να τα ανακουφίσουν για να σας κρατήσουν άνετα, αν και πώς το επιτυγχάνουν αυτό παραμένει άγνωστο. Τα ακουστικά θα λάβουν και ένα update μέσα στη χρονιά που θα υποστηρίζουν spatial audio και αυτό θα λειτουργεί σε περιεχόμενο που θα είναι συμβατό με τα Pixel τηλέφωνα.

Άλλα χαρακτηριστικά των ακουστικών είναι, voice accelerometer, κάποια covers που εμποδίζουν τον αέρα, touch controls, Google Assistant υποστήριξη και άλλα. Τέλος, τα ακουστικά έχουν αντοχή στο νερό IPX4 και η θήκη είναι IPX2, ενώ η μπαταρία τους υπόσχεται 7 ώρες συνεχόμενης μουσικής με ανοιχτό το ANC και 11 ώρες χωρίς αυτό. Η θήκη τους σάς δίνει 31 ώρες παραπάνω (όταν ακούτε χωρίς ANC).

Τα Pixel Buds Pro έρχονται σε τέσσερα χρώματα, Coral, Lemongrass, Fog και Charcoal και θα κυκλοφορήσουν στις 21 Ιουλίου.