Διέρρευσαν τα πάντα για το DJI Mini 3 Pro (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν την επίσημη παρουσίαση
07 Μαΐου 2022 09:29
Διέρρευσαν τα πάντα για το DJI Mini 3 Pro (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η DJI έκανε tease για μία ανακοίνωση που έρχεται στις 10 Μαΐου, ωστόσο τα μυστικά σήμερα είναι δύσκολο να κρατηθούν και πλέον γνωρίζουμε όχι μόνο ποιο προϊόν θα παρουσιάσει, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες για αυτό το προϊόν. Ο λόγος για το DJI Mini 3 Pro drone της εταιρίας.

Το YouTube κανάλι DM Productions μάλιστα ανέβασε και ένα video με το νέο drone. Τα πλάνα έφτασαν στα χέρια τους από κάποιον που είχε πρώιμη πρόσβαση στο drone και βλέπουμε από κοντά κάθε λεπτομέρειά του.

Το controller είναι ίδιο με το RC Pro με μερικά πλήκτρα και θύρες να έχουν αφαιρεθεί. Αξιοσημείωτο πως το controller δε διαθέτει εξωτερικές κεραίες που εξέχουν.

Όσον αφορά το drone ζυγίζει 250 γραμμάρια, έχει αισθητήρες αποφυγής εμποδίων και μπροστά και η μπαταρία είναι 2.453mAh. Η κάμερά του θα είναι σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με τον προκάτοχό του, με μεγαλύτερο αισθητήρα, καταγραφή 4K στα 60fps και HDR. Το “twist in the plot” που υπόσχεται η DJI θα είναι η δυνατότητα εναλλαγής landscape και portrait video, δίνοντας τη δυνατότητα καταγραφής κάθετου περιεχομένου για ανέβασμα σε social media όπως Instagram Stories ή TikTok. Η τιμή του αναμένεται να πλησιάσει τα $1.000.

Tags: