Η Snap μπαίνει στον τομέα των drones με το νέο Pixy

Δεν προσφέρει πολλά αλλά είναι εύχρηστο
30 Απριλίου 2022 09:09
Η Snap μπαίνει στον τομέα των drones με το νέο Pixy

Η ιδιοκτήτρια του Snapchat, Snap, δεν έχει κρύψει τις βλέψεις της στο hardware με την κυκλοφορία των Spectacles και τώρα θέλει να δραστηριοποιηθεί στον τομέα των drones. Αποκάλυψε λοιπόν το Pixy, ένα drone το οποίο το περιγράφει η εταιρία απλά ως μία ιπτάμενη κάμερα.

Δε βασίζεται σε επιδόσεις ή τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά περισσότερο στην ευκολία με την οποία μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος. Είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει σε οποιαδήποτε τσάντα ή σε μία μεγάλη τσέπη, είναι ανθεκτικό στις πτώσεις, είναι ασφαλές καθώς οι έλικές του καλύπτονται για να μην μπει δάχτυλο μέσα και είναι εύκολο στη χρήση. Απογειώνεται και προσγειώνεται από την παλάμη σας και διαθέτει τέσσερα modes. Μπορεί να σας ακολουθεί, να γυρνάει γύρω σας, να απομακρύνεται από εσάς και απλά να αιωρείται, χωρίς controller ή εγκατάσταση.

Η κάμερα των 12MP καταγράφει φωτογραφίες ή videos στον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο των 16GB, οι οποίες στέλνονται στο Snapchat Memories από όπου μπορείτε να τις επεξεργαστείτε με το Smart Edits. Μπορείτε φυσικά να μοιραστείτε τα videos και εκτός Snapchat αν τα κάνετε export.

Η αποσπώμενη μπαταρία του διαρκεί περίπου για τρία λεπτά πτήσης. Η τιμή του είναι στα $249.99 και στη συσκευασία περιέχεται μόνο μία μπαταρία, ενώ επιπλέον μπαταρίες κοστίζουν $19.99.