Ο συνιδρυτής του Twitter έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Elon Musk  

Ο Jack Dorsey σχολίασε την εξαγορά

Ο συνιδρυτής του Twitter έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Elon Musk

Ο συνιδρυτής του Twitter, Jack Dorsey, ξεκαθάρισε πως έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Elon Musk, δείχνοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στο νέο ιδιοκτήτη του Twitter. Στα πρώτα δημόσια σχόλιά του για την εξαγορά των $44 δισεκατομμυρίων, ο Dorsey δήλωσε πως “ο Elon είναι η μόνη λύση που εμπιστεύομαι”.

Θεωρεί πως ο Musk και ο CEO, Parag Agrawal, βγάζουν την εταιρία από μία πολύ δύσκολη κατάσταση και πλέον το Twitter είναι στο σωστό δρόμο, ενώ εξέφρασε και λύπη για το μερίδιο ευθύνης που φέρει στο πώς είναι δομημένο σήμερα το Twitter ως εταιρία.

Το λατρεύω το Twitter. Το Twitter είναι ό,τι κοντινότερο έχουμε σε μία παγκόσμια συνείδηση. Η ιδέα και η υπηρεσία είναι τα μόνα που μετράνε για μένα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τα προστατεύσω και τα δύο. Το Twitter ως εταιρία ήταν πάντα το μόνο πρόβλημά μου και η μεγαλύτερη λύπη μου. Ανήκε στην Wall Street και στο μοντέλο διαφημίσεων. Αποσύροντάς το από την Wall Street είναι το πρώτο σωστό βήμα.

Για λόγους αρχής δεν πιστεύω πως κάποιος πρέπει να έχει στην κατοχή του ή να διαχειρίζεται το Twitter. Πρέπει να είναι δημόσιο αγαθό σε επίπεδο πρωτοκόλλου, όχι εταιρία. Όντας όμως εταιρία, ο Elon είναι η μοναδική λύση που εμπιστεύομαι. Εμπιστεύομαι την αποστολή του να επεκτείνει το φως της συνείδησης. Ο στόχος του Elon να δημιουργήσει μία πλατφόρμα που είναι ευρέως έμπιστη και συμπεριληπτική, είναι σωστός. Αυτός είναι και στόχος του Parag (του CEO) και για αυτό τον διάλεξα. Ευχαριστώ και τους δύο που έβγαλαν την εταιρία από μία δύσκολη θέση. Αυτό είναι το σωστό μονοπάτι… το πιστεύω με όλη μου την καρδιά.