Elon Musk: Μια ανάσα πριν την εξαγορά του Twitter!

Το deal μπορεί να ανακοινωθεί επίσημα και σήμερα, λένε οι πληροφορίες
25 Απριλίου 2022 16:51
Elon Musk: Μια ανάσα πριν την εξαγορά του Twitter!

Στις 14 Απριλίου ο Elon Musk έκανε την επίσημη πρόταση για την εξαγορά του Twitter και πριν από τρεις ημέρες εξασφάλισε ολόκληρη τη χρηματοδότηση. Έκτοτε το σήριαλ Twitter-Musk έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τεχνολογικού -και μη- κόσμου, καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και ιστορικές. 

Σύμφωνα με πολλά μέσα του εξωτερικού όπως τo Bloomberg, τη New York Times και τη Wall Street Journal μεταδίδουν την ίδια πληροφορία: o Elon Musk βρίσκεται μια ανάσα από την εξαγορά του Twitter. Συγκεκριμένα στις τελικές διαπραγματεύσεις -όπως υποστηρίζεται από την NYT- τα 11 μέλη του social media κολοσσού κάθισαν σήμερα το πρωί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον ιδρυτή των Tesla και SpaceX. 

Μάλιστα το deal ύψους $43 δισεκατομμυρίων υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ολοκληρωθεί σήμερα και μέσα στις επόμενες ώρες να επισημοποιηθεί από όλες τις πλευρές. 

`

Την Πέμπτη άλλωστε το Twitter έχει προγραμματισμένο ένα meeting για τους μετόχους για την οικονομική πορεία της εταιρίας το τελευταίο τρίμηνο, επομένως θα πρέπει να πάρει γρήγορα απόφαση.. 

Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.