Νέα leaks για το OnePlus One

Μια ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση
22 Απριλίου 2014 16:36
Νέα leaks για το OnePlus One

Η εταιρία OnePlus έχει δώσει μια σταθερή ροή πληροφοριών σχετικά με τη νέα της κυκλοφορία, το OnePlus One με σκοπό να δημιουργήσει το "hype" για το νέο τηλέφωνο. Η επίσημη παρουσίαση του θα είναι στις 23 Απριλίου.

Αυτά που ξέρουμε ως τώρα για το νέο smartphone είναι πως θα έρθει με μια οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p, θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μια των 16GB και μια των 64GB. Ο επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 800 στα 2.3GHz. Η επιλογή αυτού του επεξεργαστή και όχι μιας νεότερης γενιάς έγινε λόγω των προβλημάτων που θα αντιμετώπιζε η εταιρία στην άμεση διάθεση μοντέλων με νεότερους επεξεργαστές. Το κινητό θα ενσωματώνει μια κάμερα των 13MP με φακό Exmor IMX214 f/2.0 κατασκευασμένο από τη Sony. To λογισμικό της κάμερας θα έχει το Image Stabilization Plus, θα μπορεί να καταγράφει 4K video καθώς και video slow motion με 120fps στα 720p, ενώ η μπροστινή "selfie" κάμερα θα είναι στα 5MP. Τέλος θα έχει στερεοφωνικά ηχεία, υποστήριξη LTE και μη αποσπώμενη μπαταρία στα 3100mAh. Και όλα αυτά σε τιμή που σύμφωνα με το CEO της εταιρίας θα είναι κάτω από τα $400.

Σήμερα λοιπόν είδαν και φωτογραφίες το φως της δημοσιότητας, δείχνοντας το τηλέφωνο με καμπυλωτό το πάνω και κάτω μέρος και με μαύρη πρόσοψη. Ο σχεδιασμός παραπέμπει στο Oppo Find 7 αν και αυτό δε θα πρέπει να έρθει ως έκπληξη, καθώς ο CEO της OnePlus, Pete Lau εργαζόταν στην Oppo. Εκτός από την ίδια τη συσκευή, αποκαλύφθηκαν και μερικές θήκες της οι οποίες ονομάζονται StyleSwap covers. Θα είναι διαθέσιμες σε χρώματα μεταξιού, πέτρας, Denim, μπαμπού και κέβλαρ, ενώ τα τελευταία τρία θα έχουν ακόμα και την υφή των υλικών που απεικονίζουν, επιτρέποντας στους χρήστες του OnePlus One να αποκτήσουν μια πολύ προσωπική εμπειρία χρήσης. Κυκλοφόρησαν ακόμα και screenshots του λογισμικού που θα έχει η συσκευή, το οποίο είναι το CyanogenMod 11S, μια έκδοση CyanogenMod Android ROM ειδικά σχεδιασμένη για το OnePlus One.

Tags: