Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Νέα leaks για το OnePlus One

Μια ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Νέα leaks για το OnePlus One

Η εταιρία OnePlus έχει δώσει μια σταθερή ροή πληροφοριών σχετικά με τη νέα της κυκλοφορία, το OnePlus One με σκοπό να δημιουργήσει το "hype" για το νέο τηλέφωνο. Η επίσημη παρουσίαση του θα είναι στις 23 Απριλίου.

Αυτά που ξέρουμε ως τώρα για το νέο smartphone είναι πως θα έρθει με μια οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p, θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μια των 16GB και μια των 64GB. Ο επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 800 στα 2.3GHz. Η επιλογή αυτού του επεξεργαστή και όχι μιας νεότερης γενιάς έγινε λόγω των προβλημάτων που θα αντιμετώπιζε η εταιρία στην άμεση διάθεση μοντέλων με νεότερους επεξεργαστές. Το κινητό θα ενσωματώνει μια κάμερα των 13MP με φακό Exmor IMX214 f/2.0 κατασκευασμένο από τη Sony. To λογισμικό της κάμερας θα έχει το Image Stabilization Plus, θα μπορεί να καταγράφει 4K video καθώς και video slow motion με 120fps στα 720p, ενώ η μπροστινή "selfie" κάμερα θα είναι στα 5MP. Τέλος θα έχει στερεοφωνικά ηχεία, υποστήριξη LTE και μη αποσπώμενη μπαταρία στα 3100mAh. Και όλα αυτά σε τιμή που σύμφωνα με το CEO της εταιρίας θα είναι κάτω από τα $400.

Advertisement

Σήμερα λοιπόν είδαν και φωτογραφίες το φως της δημοσιότητας, δείχνοντας το τηλέφωνο με καμπυλωτό το πάνω και κάτω μέρος και με μαύρη πρόσοψη. Ο σχεδιασμός παραπέμπει στο Oppo Find 7 αν και αυτό δε θα πρέπει να έρθει ως έκπληξη, καθώς ο CEO της OnePlus, Pete Lau εργαζόταν στην Oppo. Εκτός από την ίδια τη συσκευή, αποκαλύφθηκαν και μερικές θήκες της οι οποίες ονομάζονται StyleSwap covers. Θα είναι διαθέσιμες σε χρώματα μεταξιού, πέτρας, Denim, μπαμπού και κέβλαρ, ενώ τα τελευταία τρία θα έχουν ακόμα και την υφή των υλικών που απεικονίζουν, επιτρέποντας στους χρήστες του OnePlus One να αποκτήσουν μια πολύ προσωπική εμπειρία χρήσης. Κυκλοφόρησαν ακόμα και screenshots του λογισμικού που θα έχει η συσκευή, το οποίο είναι το CyanogenMod 11S, μια έκδοση CyanogenMod Android ROM ειδικά σχεδιασμένη για το OnePlus One.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.