Η Xiaomi ανακοίνωσε το “Civi 1S” με OLED οθόνη και δυνατά χαρακτηριστικά  

Αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα κυκλοφορήσει Ευρώπη

Η Xiaomi ανακοίνωσε το “Civi 1S” με OLED οθόνη και δυνατά χαρακτηριστικά

Τον περασμένο Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε το Xiaomi Civi και τώρα η εταιρία αποκάλυψε το επόμενο μοντέλο που ακούει στο όνομα “Xiaomi Civi 1S”, το οποίο έρχεται με τον Snapdragon 778G+ της Qualcomm.

Η Xiaomi κράτησε και σε αυτό το τηλέφωνο την OLED οθόνη των 6,55 ιντσών και 1080P ανάλυσης, ενώ φυσικά έχει και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Στο μπροστινό μέρος επίσης συναντάμε και την selfie κάμερα των 32MP, που υπόσχεται τρομερής ποιότητας φωτογραφίες. Επίσης, στο πίσω μέρος υπάρχει μία τριπλέτα καμερών, με τον κεντρικό φακό να ανέρχεται στα 64MP, με έναν ultrawide στα 8MP, καθώς και μία macro κάμερα στα 2MP.

To Civi 1S, ωστόσο, έρχεται χωρίς microSD κάρτα, αλλά και 3.5 headphone jack, μιας και είναι αρκετά μικρό και λεπτό. Το τηλέφωνο τρέχει με το MIUI 13 που είναι φυσικά βασισμένο στο Android 12, ενώ παράλληλα διαθέτει 4,500mAh μπαταρία και φορτίζει με έναν 55W φορτιστή, αλλά δε βρίσκεται στη συσκευασία.

Το Xiaomi Civi 1S κοστίζει $355 αν επιλέξετε την έκδοση των 8GB RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο, ενώ υπάρχει και η επιλογή των 12/256GB, αλλά η τιμή ανεβαίνει στα $450. Τέλος, δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας το συγκεκριμένο τηλέφωνο.