iPhone 14: Οι θήκες τους διέρρευσαν και αποκαλύπτουν ότι θα λείπει ένα μοντέλο

Οι φήμες πληθαίνουν όσο κοντεύουμε προς τον Σεπτέμβρη
18 Απριλίου 2022 22:32
iPhone 14: Οι θήκες τους διέρρευσαν και αποκαλύπτουν ότι θα λείπει ένα μοντέλο

Περίπου τον Σεπτέμβριο, όπως συνηθίζεται όλα αυτά τα χρόνια θα αποκαλυφθεί η σειρά των iPhone 14 μοντέλων από την Apple και όσο κοντεύουμε προς την ημερομηνία τόσο πληθαίνουν οι φήμες και οι διαρροές. 

Στο νεότερο leak που προέρχεται από το Weibo - μια δημοφιλή κινέζικη social media πλατφόρμα- αναρτήθηκε η φωτογραφία που λέγεται ότι απεικονίζονται οι θήκες όλου του lineup των iPhone 14, η οποία αποκαλύπτει ότι δε θα υπάρχει "mini" μοντέλο. Αυτό προέρχεται και από άλλες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν ότι η Apple θα διακόψει το iPhone mini και θα υπάρχουν δύο 6.1" και δύο 6.7 ιντσών τηλέφωνα. 

Την ανάρτηση αναδημοσίευσε ο χρήστης ShrimpApplePro στο Twitter όπως θα δείτε παρακάτω: 

 

Ο αναλυτής Ross Young είχε μεταφέρει πρόσφατα ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει ένα νέο σχεδιασμό "hole+pill" (που θα θυμίζει τρύπα και χάπι) για τις μπροστινές κάμερες των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, ούτως ώστε να ξεχωρίζουν πάλι τα κινητά της όπως έκανε τόσα χρόνια με το notch. 

Επίσης για τις κάμερες των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max μοντέλων έχει γίνει γνωστό από τον γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuo ότι θα αναβαθμιστούν στα 48MP ανάλυση, από τα 12MP που βρίσκονται μέχρι σήμερα. 

Tags: