Το νέο τηλέφωνο της Motorola έχει όλα όσα θέλει ένας απλός χρήστης

Σε μία ελκυστική τιμή
13 Απριλίου 2022 07:25
Το νέο τηλέφωνο της Motorola έχει όλα όσα θέλει ένας απλός χρήστης

H Motorola ανακοίνωσε ακόμη ένα  τηλέφωνο, το “Moto G52”, το οποίο προορίζεται για την Ευρώπη και φέρνει ικανοποιητικά χαρακτηριστικά σε μία ελκυστική τιμή. Αρχικά, η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με τον Snapdragon 680 της Qualcomm, με μία μεγάλη οθόνη 6,6 ιντσών AMOLED, η οποία υποστηρίζει και 90Hz στον ρυθμό ανανέωσης.

Στις κάμερες τώρα, ο κεντρικό φακός ανέρχεται στα 50MP, ενώ για να στέκεται επάξια και στα υπόλοιπα τηλέφωνα της κατηγορίας, έχει έναν ultrawide φακό στα 8MP, καθώς και έναν macro στα 2MP. Στο μπροστινό μέρος, η selfie είναι στα 16MP. To Motorola G52 έχει στο εσωτερικό του 4GB RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο, αλλά αν δεν σας φτάνουν μπορείτε να τον επεκτείνετε με μία απλή microSD κάρτα.

Το fingerprint scanner υπάρχει κανονικά στα πλάγια της συσκευής, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως έχει βαθμολογηθεί και με IP52 water resistant. Τη τηλέφωνο τρέχει με της Motorola το MyUX, αλλά είναι βασισμένο στο τελευταίο Android 12 της Google.

Το Motorola G52 θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο σε δύο χρωματισμούς, Charcoal Grey και Porcelain White και η τιμή τους στην Ευρώπη ανέρχεται στα €250.

Tags: