Διαρροή του DJI Mini 3 Pro αποκαλύπτει το νέο drone των αρχαρίων (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διορθώνει την αδυναμία του Mini 2
03 Απριλίου 2022 09:45
Διαρροή του DJI Mini 3 Pro αποκαλύπτει το νέο drone των αρχαρίων (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα διαρροή που φέρνει στο φως το TechRadar αποκαλύπτει το νέο DJI Mini 3 Pro, με φωτογραφίες και βίντεο που δεν αφήνουν τίποτα κρυφό για το νέο drone της εταιρίας. Το νέο Mini 3 Pro έρχεται να διορθώσει μία αδυναμία του προκατόχου του, διαθέτοντας παραπάνω αισθητήρες αποφυγής εμποδίων. Για την αποφυγή υπάρχουν δύο μεγάλοι αισθητήρες στο μπροστά μέρος του drone, καθώς και δύο στο κάτω μέρος του, μία ευπρόσδεκτη προσθήκη καθώς μιλάμε για ένα drone που προτιμούν κυρίως αρχάριοι.

Στην κάμερα διακρίνεται ένας φακός με διάφραγμα f/1.7, γεγονός που θα συντελέσει σε καλύτερες νυχτερινές λήψεις από τον f/2.8 του Mini 2. Υπάρχει ανασχεδιασμός του gimbal τριών αξόνων το οποίο στηρίζεται μόνο σε μία πλευρά, που λογικά θα επιτρέπει στους χρήστες να γυρνούν την κάμερα κατά 90 μοίρες και να καταγράφουν video και σε κάθετη διάταξη για να τα αναρτούν στις social media πλατφόρμες.

Η μπαταρία είναι ελαφρώς μεγαλύτερη, στα 2.453mAh από τα 2.250mAh του προκατόχου του, οπότε μάλλον αναμένουμε χρόνο πτήσης λίγο μεγαλύτερο από τα 31 λεπτά του Mini 2. Το βάρος του διατηρείται κάτω από τα 250 γραμμάρια. Άγνωστο παραμένει αν ο “Pro” χαρακτηρισμός θα σημαίνει και αύξηση τιμής, καθώς και το αν θα υπάρξει και μη Pro μοντέλο.

Το leak όμως σε κάθε περίπτωση δείχνει πως πρόκειται για ένα προϊόν έτοιμο για την αγορά και αναμένεται η επίσημη αποκάλυψή του από την DJI τις επόμενες εβδομάδες.

Tags: