Έρχονται emoji αντιδράσεις σε συγκεκριμένο σημείο του YouTube βίντεo

Αντιδράσεις για συγκεκριμένα σημεία
29 Μαρτίου 2022 09:26
Έρχονται emoji αντιδράσεις σε συγκεκριμένο σημείο του YouTube βίντεo

Ένα βίντεο στο YouTube μπορεί να έχει μερικές φορές κάποιο σημείο στο οποίο γελάσατε πολύ ή διαφωνείτε με μια άποψη, αλλά η συνολική αξιολόγησή του με ένα thumbs up ή thumbs down ή ακόμα και ένα σχόλιο να μην είναι αρκετό για να εκφραστείτε. Τώρα, το YouTube δοκιμάζει emoji αντιδράσεις που μπορούν να κάνουν οι χρήστες σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο του βίντεο. Μπορούν επίσης να δουν πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι χρήστες κατά τη διάρκεια του βίντεο.

Θα υπάρχει ένα ξεχωριστό τμήμα με τις αντιδράσεις των χρηστών στα σχόλια κάθε βίντεο, που θα δείχνει τις emoji αντιδράσεις ανά στιγμή.

Αν βλέπετε ένα βίντεο, θα μπορείτε να αντιδράτε και να βλέπετε τις αντιδράσεις άλλων ανοίγοντας το τμήμα σχολίων του βίντεο και επιλέγοντας το reaction panel. Η δοκιμή θα σας δείξει και σε ποιες στιγμές αντέδρασαν άλλοι χρήστες (θα είναι ανώνυμα – δε θα δείξουμε ποιος έστειλε την κάθε αντίδραση). Δοκιμάζουμε πολλαπλές αντιδράσεις και θα προσθέσουμε ή θα αφαιρέσουμε μερικές αυτές ανάλογα με το πώς προχωράει το πείραμα.

Το YouTube δοκιμάζει τις emoji αντιδράσεις σε ένα μικρό αριθμό καναλιών για αρχή και θα επεκτείνει το χαρακτηριστικό ανάλογα με την υποδοχή του από τους χρήστες.