Τελικά ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν θα γίνουν podcasters για το Spotify

Τα βρήκαν οι δύο πλευρές
18 Μαρτίου 2022 22:27
Τελικά ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν θα γίνουν podcasters για το Spotify

Από το Δεκέμβριο του 2020, η πασίγνωστη συνδρομητική υπηρεσία για streaming μουσικής και podcasts, Spotify, έχει κλείσει μια συμφωνία με την Archewell Audio, την εταιρία παραγωγής του Πρίγκιπα Χάρι και της συντρόφου του Μέγκαν Μαρκλ.

Η συμφωνία αυτή ήθελε το ζευγάρι να παράγει και να κάνει host podcasts για το Spotify, αλλά μέχρι σήμερα είχε ως αποτέλεσμα ένα και μοναδικό επεισόδιο. Τελικά, φαίνεται πως επιτέλους ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν θα γίνουν πιο συστηματικοί podcasters για το Spotify, έπειτα από τα παράπονα της εταιρίας για το κενό του 2021 και τις αντιδράσεις της Archewell για τη συμφωνία του Spotify με τον Joe Rogan.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές φαίνεται πως επιτέλους τα βρήκαν και όρισαν ένα νέο πρόγραμμα παραγωγής, με το πρώτο σόου της Μέγκαν να είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του αυτό το καλοκαίρι.

Αναλυτικότερα, μια αντιπρόσωπος της Archewell δήλωσε πως η εταιρία «βλέπει ενθαρρυντικά τις ομιλίες με το Spotify» και συνεργάζεται με την streaming υπηρεσία για τις διάφορες «πολιτικές, πρακτικές και στρατηγικές που αποσκοπούν στην αύξηση της ευαισθητοποίησης των δημιουργών, στην ελαχιστοποίηση της διάδοσης παραπληροφόρησης και στην υποστήριξη της διαφάνειας».

Μιλώντας για podcasts στο Spotify, να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να βρείτε τα Framerate, NewGame+ και GamesJazz των Unboxholics πατώντας εδώ.

Tags: