Το iPhone SE 5G αναμένεται να πουλήσει “σα ζεστό ψωμάκι”

Μερικές αναλύσεις για τη συσκευή της Apple
17 Μαρτίου 2022 18:07
Το iPhone SE 5G αναμένεται να πουλήσει “σα ζεστό ψωμάκι”

Το νέο iPhone SE 3ης γενιάς της Apple παρουσιάστηκε επίσημα πριν από μερικές ημέρες και πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή στην Αμερική. Μερικοί αναλυτές που εδρεύουν στην Ταϊβάν, μοιράστηκαν σήμερα τις προσδοκίες τους για το πως θα τα πάει σε πωλήσεις η εν λόγω συσκευή, μέσα στη χρονιά.

Έτσι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του DigiTimes, Sean Lin και Luke Lin, το iPhone SE 5G της Apple αναμένεται να πουλήσει 30 εκατομμύρια μονάδες μέσα στο 2022. Αυτός ο αριθμός είναι ουσιαστικά μεγαλύτερος από αυτόν του iPhone SE (2020) για τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του.

Η Apple έχει ετοιμάσει εξαρτήματα για 5 εκατομμύρια iPhone SE για το πρώτο τρίμηνο του 2022, αλλά οι αποστολές του τηλεφώνου από την παραγωγή αναμένεται να είναι λιγότερες από αυτό το νούμερο.

Το 2ο τρίμηνο, η Apple πρόκειται να αυξήσει τα τεμάχια της συσκευής στα 11 εκατομμύρια, ενώ στο ίδιο επίπεδο αναμένεται και το 3ο τρίμηνο, προτού πέσουν λίγο στο 4ο τρίμηνο που ουσιαστικά θα οδηγήσει την κυκλοφορία της iPhone 14 σειράς.

Σύμφωνα με το DigiTimes, η διαθεσιμότητα του iPhone SE αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τις αποστολές των 5G συσκευών εκτός Κίνας μέσα στη χρονιά, αφού πολλοί πελάτες προτιμούν τη χαμηλότερη τιμή, τον παραδοσιακό σχεδιασμό του και φυσικά το Touch ID.

Tags: