Τι γίνεται τελικά με την μπαταρία του νέου iPhone SE;

Τι γίνεται τελικά με την μπαταρία του νέου iPhone SE;  

Η Apple ήταν ασαφής

Τι γίνεται τελικά με την μπαταρία του νέου iPhone SE;

Το νέο iPhone SE που παρουσιάστηκε χτες είναι το μικρότερο και φθηνότερο iPhone της Apple. Ωστόσο κατά την παρουσίαση, η εταιρία ήταν αρκετά ασαφής όσον αφορά την μπαταρία του τηλεφώνου και αρκέστηκε να πει απλά πως διαθέτει “καλύτερη διάρκεια μπαταρίας”. Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτό;

Ως γνωστόν η Apple δε μοιράζεται νούμερα για την μπαταρία οπότε για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε τα πρώτα teardowns όταν κυκλοφορήσει η συσκευή. Ωστόσο μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο σελίδες της Apple για το τωρινό και το προηγούμενο iPhone SE και να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα.

Η τωρινή τρίτη γενιά iPhone SE υπόσχεται αναπαραγωγή video 15 ωρών, 10 ώρες video streaming και 50 ώρες αναπαραγωγή ήχου. Αντίστοιχα το δεύτερης γενιάς iPhone SE πρόσφερε 13 ώρες αναπαραγωγή video, 8 ώρες streaming και 40 ώρες αναπαραγωγής ήχου.

iPhone SE 3

iPhone SE 2

Επομένως είτε η Apple έχει τοποθετήσει μεγαλύτερη μπαταρία στο νέο μοντέλο ή έχει κάνει καλύτερη βελτιστοποίηση στην ενέργεια χάρη στον A15 Bionic. Για χάρη σύγκρισης, το iPhone 13 Mini προσφέρει 17 ώρες αναπαραγωγής video, 13 ώρες streaming και 55 ώρες αναπαραγωγής ήχου με το ίδιο chip επομένως είναι λογικό να υποθέσουμε πως αν δε σας ικανοποιεί η μπαταρία του Mini, σε καμία περίπτωση δεν είναι για εσάς το νέο SE.

Ροη ειδησεων