ΕΠΙΣΗΜΟ: Κλείδωσε η ημερομηνία του επόμενου Apple event

“Peek Performance”
03 Μαρτίου 2022 08:58
ΕΠΙΣΗΜΟ: Κλείδωσε η ημερομηνία του επόμενου Apple event

Έπειτα από την έντονη φημολογία της τελευταίας περιόδου, η Apple επιβεβαίωσε και επίσημα το επόμενο event της. Συγκεκριμένα, η εταιρία ζητά από το κοινό να συντονιστεί στις 8 Μαρτίου, με την επίσημη πρόσκληση να γράφει απλά “Peek Performance”.

Πρόκειται για ένα λογοπαίγνιο στην αγγλική γλώσσα, αφού πρακτικά η έκφραση σημαίνει 'ρίξτε μια ματιά στην απόδοση', αλλά η πρώτη λέξη ακούγεται και σαν το 'peak'. Τότε η φράση θα σήμαινε 'κορυφαία απόδοση'. 

Για την ώρα δε γνωρίζουμε επίσημα τι σκοπεύει να παρουσιάσει η Apple στο εν λόγω event, αφού οι μόνες πληροφορίες που μοιράστηκε η εταιρία είναι η ημερομηνία και η ώρα. Όσον αφορά, λοιπόν, το timing, το ψηφιακό event θα μεταδοθεί στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) την Τρίτη 8 Μαρτίου.

Τι θα παρουσιάσει στο νέο της event η Apple;

Λαμβάνοντας υπόψη τις φήμες της τελευταίας περιόδου, η Apple είναι πολύ πιθανό πως θα παρουσιάσει το νέας γενιάς, οικονομικό iPhone SE. Η συσκευή αναμένεται να έρθει με ικανότητες 5G δικτύωσης, γρηγορότερο A15 επεξεργαστή και καλύτερες κάμερες, διατηρώντας ωστόσο τον ίδιο σχεδιασμό με το τωρινό SE.

Συγχρόνως, η Apple ενδέχεται να παρουσιάσει και τη νέα γενιά του iPad Air, η οποία αναμένεται να έρθει ομοίως με αναβαθμισμένο επεξεργαστή και 5G. Παράλληλα, είναι πιθανό το event να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία του μεγάλου iOS 15.4 update, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιους από τους νέους Mac υπολογιστές που ετοιμάζει η Apple.

Όπως και να 'χει, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη όλων των ανακοινώσεων.

Tags: