Τα Honor Earbuds 3 Pro μετρούν τη θερμοκρασία του σώματός σας

Ανακοινώθηκαν στο MWC 2022
01 Μαρτίου 2022 09:40
Τα Honor Earbuds 3 Pro μετρούν τη θερμοκρασία του σώματός σας

Μαζί με τη νέα ναυαρχίδα της, Magic 4, η Honor παρουσίασε στο πλαίσιο του MWC 2022 και τα νέα της ασύρματα ακουστικά τα οποία ξεχωρίζουν για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο. Τα Earbuds 3 Pro είναι τα πρώτα που έχουν ενσωματωμένη τεχνολογία παρακολούθησης θερμοκρασίας, επιτρέποντας τον τακτικό έλεγχο της θερμοκρασίας σώματος του χρήστη.

Τα ακουστικά διαθέτουν αισθητήρα θερμοκρασίας ο οποίος σε συνδυασμό με έναν ανεπτυγμένο αλγόριθμο AI μπορεί να προσφέρει μετρήσεις με ακρίβεια ±0.3 βαθμούς Κελσίου. Ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει την παρακολούθηση θερμοκρασίας με τρία tap και τα ακουστικά μπορούν να παρακολουθούν διαρκώς τη θερμοκρασία του χρήστη, προσφέροντας ειδοποίηση για “μη κανονική” θερμοκρασία. Ωστόσο, όπως σημειώνει η Honor, δεν έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται ως ιατρική συσκευή.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε adaptive active noise cancellation (ANC), ο driver είναι 11mm με ενισχυμένο μπάσο και υπόσχονται 24 ώρες μπαταρίας μαζί με τη θήκη τους. Διαθέτουν επίσης γρήγορη φόρτιση που προσφέρει δύο ώρες αναπαραγωγής με πέντε λεπτά φόρτισης. Η τιμή τους διαμορφώνεται στα €199.