Χάλασε το Face ID του iPhone σας; Το service του θα γίνει πιο ανώδυνο για εσάς

Η επισκευή του θα γίνει ευκολότερη και αμεσότερη για όλους
27 Φεβρουαρίου 2022 13:17
Χάλασε το Face ID του iPhone σας; Το service του θα γίνει πιο ανώδυνο για εσάς

Είστε από τους άτυχους που χάλασε ξαφνικά το Face ID ή σας έπεσε το iPhone και δε λειτουργεί; Αν σας έχει συμβεί τότε θα ξέρετε πως είναι μια χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία για τον χρήστη καθώς απαιτείται η αντικατάσταση της συσκευής. 

Σύμφωνα με ένα υπόμνημα που βρέθηκε στα χέρια του MacRumors η διαδικασία επισκευής του Face ID θα γίνει σύντομα ευκολότερη και ανώδυνη, διότι δε θα χρειάζεται να αντικατασταθεί η συσκευή παρά μόνο το ανταλλακτικό του αισθητήρα του Face ID. 

Η Apple αναφέρει ότι σύντομα οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί και καταστήματα service θα έχουν πρόσβαση στα ανταλλακτικά της νέας TrueDepth κάμερας που περιλαμβάνει την τεχνολογία Face ID. Με αυτή την κίνηση η εταιρία του Κουπερτίνο θα βοηθήσει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα των συσκευών της. 

Επομένως οι κάτοχοι μοντέλων iPhone XS και νεότερων δε θα χρειάζεται να σετάρουν από την αρχή το iPhone τους ή να κινδυνεύουν να χάσουν τα δεδομένα τους απλώς επειδή χάλασε το Face ID. 

Ακόμη είναι άγνωστο το πότε ακριβώς θα δοθεί πρόσβαση στους τεχνικούς για τη νέα διαδικασία, αλλά η Apple γνωστοποίησε ότι οι τεχνικοί θα λάβουν σε αργότερη ημερομηνία την απαραίτητη εκπαίδευση και ενημέρωση. 

Tags: