Το Google πρόσθεσε μια κρυφή λειτουργία αφιερωμένη στον Batman (ΟΔΗΓΙΕΣ)

Με αφορμή το ντεμπούτο της νέας ταινίας
24 Φεβρουαρίου 2022 14:32
Το Google πρόσθεσε μια κρυφή λειτουργία αφιερωμένη στον Batman (ΟΔΗΓΙΕΣ)

Η ολοκαίνουργια ταινία του Batman αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2022. Έτσι, μιας και η κυκλοφορία της βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, το Google ενσωμάτωσε ένα εύστοχο easter egg για να το γιορτάσει.

Συγκεκριμένα, αν κάνετε μερικές συγκεκριμένες αναζητήσεις που αφορούν τον λατρεμένο χαρακτήρα, εμφανίζεται ένα ειδικό GIF, το οποίο αν το πατήσετε σάς περιμένει μια έκπληξη. Για να το δοκιμάσετε και μόνοι σας και να δείτε τι συμβαίνει, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Τα βήματα για να δείτε το easter egg του Google Search για τον Batman:

  1. Αναζητήστε οποιαδήποτε από τις φράσεις "Bruce Wayne", "Gotham City" ή "Bat-Signal" στο Google. (Ισχύει και για υπολογιστές και για smartphones)
  2. Μια κινούμενη εικόνα με το σύμβολο του Batman να αναβοσβήνει θα εμφανιστεί στην οθόνη.
  3. Πατήστε το ‘Bat-Signal’ (όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα) και απολαύστε το κρυμμένο μυστικό του Google για τον σκοτεινό ιππότη.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η Warner Bros. δεν πλήρωσε για την ενσωμάτωση του Easter Egg, αλλά είναι κάτι που η ίδια Google αποφάσισε να ενσωματώσει από μόνη της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, η εν λόγω λειτουργία θα παραμείνει στο Google Search για έναν χρόνο.

Να σας ενθυμίσουμε πως το cast της ταινίας σε σκηνοθεσία Matt Reeves περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία, τις διάφορες δηλώσεις των συντελεστών της, τα trailers, τα posters και οτιδήποτε άλλο την αφορά μπορείτε να βρείτε όλη την κάλυψη των Unboxholics πατώντας εδώ.