Εμπόδια για την social media πλατφόρμα του Donald Trump;

Αναβάλλεται ελαφρώς η κυκλοφορία της
19 Φεβρουαρίου 2022 12:32
Εμπόδια για την social media πλατφόρμα του Donald Trump;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The New York Times, το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, πίσω από το οποίο βρίσκεται ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, θα καθυστερήσει.

Αναλυτικότερα, αρχικά η κυκλοφορία του ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Φεβρουαρίου, η οποία μάλιστα γιορτάζεται ως η ‘Presidents Day’ στην Αμερική, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα του μέσου, το social media θα καταφθάσει τελικά κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο.

Η καθυστέρηση αυτή αφήνει να εννοηθεί πως είτε υπάρχουν προβλήματα στην ανάπτυξη είτε κάτι άλλο στέκεται ως εμπόδιο. Το πιθανότερο είναι το δεύτερο σενάριο, αφού η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ ξεκίνησε πρόσφατα μια έρευνα για την εταιρία που σκοπεύει να βάλει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο χρηματιστήριο. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος για την καθυστέρηση και ενδεχομένως η έρευνα του SEC να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα για την κυκλοφορία της εφαρμογής γενικότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το application βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φάση του beta testing στο App Store της Apple και οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν πως το Twitter ήταν βασική πηγή…έμπνευσης.

Μάλιστα, πρόσφατα ο Trump έκανε και το πρώτο του post στο social media, γράφοντας: "Ετοιμαστείτε! Ο αγαπημένος σας Πρόεδρος θα σας δει σύντομα!"

Για την ιστορία, ο Trump είχε 88 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter, πριν η πλατφόρμα κλείσει το λογαριασμό του μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου του 2021.