Τα παιδιά γνωρίζουν το Walkman

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο
15 Απριλίου 2014 16:11
Τα παιδιά γνωρίζουν το Walkman

Πόσοι από εσάς θυμάστε να βάζετε μια κασέτα από το αγαπημένο σας συγκρότημα στο φορητό Walkman που είχατε; Μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν ο απόλυτος τρόπος να ακούσεις μουσική ενώ κινείσαι. Πως είναι δυνατόν για τα σημερινά παιδιά να ακούσουν μουσική χωρίς ένα iPad; Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο την επόμενη γενιά σε μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσει πεπερασμένη τεχνολογία όπως κασέτες και Walkman. Ετοιμαστείτε να νιώσετε πολύ γέροι εξαιτίας του βίντεο "Kids React" από τους The Fine Brothers των Benny και Rafi Fine.

"Θελήσαμε να δούμε πόσο μεγάλο ήταν πραγματικά το κενό μεταξύ γενεών, ειδικά τώρα που υπάρχουν τα tablets και τα smartphones" δήλωσε ο Benny Fine. Στο βίντεο τα παιδιά κοιτούν με απορία και εξερευνούν το Walkman και την κασέτα που τους δίνουν, τα περισσότερα τελείως ανίδεα από τον τρόπο που λειτουργεί, ή ακόμα και του τι ακριβώς είναι. Η εννιάχρονη Krischelle ρωτάει "Α, είναι αυτά που βλέπουμε στις ταινίες;" ενώ ένα άλλο παιδί σχολιάζει "Ο παππούς μου έχει τέτοια!".

Τα αδέρφια δηλώνουν πως "βρίσκουν συναρπαστικό το ότι οι καριέρες τους δημιουργήθηκαν χάρη σε τεχνολογία που δεν υπήρχε, ακόμα και όταν ήταν ήδη ενήλικες. Είναι μια σημαντική υπενθύμιση του πως δημιουργούμε νέες τεχνολογίες και του πως επηρεάζει τον κόσμο μας. Πρέπει να εκτιμούμε το πόσο έχουμε προχωρήσει επειδή συνήθως το θεωρούμε δεδομένο. Σκεφτείτε μόνο πόσο γρήγορα έχουμε εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, ή μέσα στην τελευταία δεκαετία. Είναι εντυπωσιακό".

Tags: